Praag

Een incentive reis naar Praag, de hoofdstad van Tsjechië, is samen met Londen en Parijs één van de populairste bestemmingen voor een groepsreis. Het historische centrum van Praag staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Praag staat bekend om zijn schilderachtige huizen, de Burcht, de vele gouden torens, het betoverende poppentheater, de wervelende polka en de idyllische straatjes. De bruggen over de rivier de Moldau zijn stuk voor stuk prachtig. Niet voor niets worden in Praag vaak grote Hollywood filmproducties opgenomen. Niet gek dat groepsreizen naar Praag zo populair zijn!

Ontdek Praag

Slenterend over de Karelsbrug beleef je de sfeer van de artiesten, muzikanten en kunstschilders. Daarna plof je neer op de gezellige terrasjes op ‘Old Town Square’. Proef de heerlijke Tsjechische goulashsoep. Bewonder hier meteen de astronomische klok, het symbool van Praag. Vervolgens beklim je de Petřínheuvel of toch de oude stadstoren?! Breng een bezoek aan de burcht, wandel door het Gouden Straatje en maak een boottocht over de Moldau.

Praag biedt hippe en klassieke hotels met vergaderlocaties voor uiteenlopende meetings, events of business courses. Bezoek een bierbrouwerij, of doe samen met klanten, partners of collega’s een treasure hunt of escape room. Of het nu gaat om een groep van 20 of 400 deelnemers; Praag heeft tal van originele en sfeervolle diner locaties om de dag, na een succesvolle meeting, goed af te sluiten.

Highlights Praag
  • Praagse Burcht
  • Oude Stadsplein
  • Karelsburg
  • Joodse wijk
  • Sint-Nicolaaskerk
  • Mucha Museum
  • Strahovklooster
  • Het dansende huis
  • Astronomische klok

Geniet van een Tramtour door het historische centrum van Praag per nostalgische tram. Doe mee met de Praha Rally op de fiets en te voet langs de bekende en onbekende bezienswaardigheden van deze stad. Ook de Black Light Theatre Night (een fascinerende show met licht, dans, muziek en mime) mag niet ontbreken. Gooi de benen los tijdens een Workshop Polka een traditionele dansavond in een populair bier- en wijnlokaal. Maak een ritje met een historische Paardenkoets . Daarnaast is een bezoek aan Terezin Stad, (voormalig concentratiekamp nabij Praag) bijzonder indrukwekkend. Liever met zijn allen ontspannen en genieten van een lekker drankje met uitzicht over de Moldau?! Het kan allemaal in Praag!