BORDJES van bestemmingen bestemmingen KOMPAS bestemmingen spaanse schoentjes

Bestemmingen

 

Stedentrip Londen, Bedrijfsuitje Malta, Teamuitje Parijs, Miniski Italië, Incentive Riga, Groepsreis Madrid, Personeelsuitje Istanbul, Weekendje weg Praag, Skitrip Oostenrijk, Stedentrip Gent, Incentive Sevilla, Stedentrip Wenen, Weekendje weg Amsterdam, Incentive Palma de Mallorca, Stedentrip Berlijn en nog veel meer…

Er is maar weinig wat niet kan bij reisbureau DE REISBELEVING, op het gebied van groepsreizen, bedrijfsuitjes, incentives, skivakanties. Onze ervaring zorgt voor creativiteit in het programma, met een gezonde balans tussen activiteiten en rust op de locatie. We hebben al veel stedentrips uit mogen voeren en kennen inmiddels veel steden. Onze nieuwsgierigheid zorgt altijd voor nieuwe ideeën en ook voor ons blijft een stad vaak nog verrassen qua mogelijkheden. Onze ervaring is uw creatieve reisbeleving! Afgestemd op uw specifieke wensen en dus iedere keer maatwerk en altijd tegen een zeer aantrekkelijke, scherpe prijs. Wij vinden elk budget een uitdaging, dus twijfel niet over de mogelijkheden.

 

Groepsreis bestemmingen

 

Mogelijkheden hebben wij voldoende op verschillende bestemmingen, zowel in het binnenland als in het buitenland. De meeste groepsreizen hebben wij georganiseerd in Europa, maar we hebben ook ervaring met stedentrips voor bedrijven naar o.a. New York, Dubai, Osaka, Albanië. We hebben een overzicht van de meest gekozen bestemmingen. Wilt u een stedenreis Florence, een incentive Kopenhagen of een miniski Val Thorens? Neem dan ook contact met ons op. Wij doen graag een maatwerk voorstel voor zowel het hoge als het lage budget. Lees enkele voorbeelden van onze reizen en bestemmingen op onze website! Klik links in de rode kolom voor meer informatie over uw voorkeursbestemming óf klik hieronder op uw gewenste soort reis.

 

Stedentrips

 

Skitrips

 

Incentives

Menu