Londen

Londen als Incentive reis boeken? Goed plan! De hoofdstad van zowel Engeland als het Verenigd Koninkrijk ligt op een klein uurtje vliegen vanaf Nederland en is ook per bus of trein goed bereikbaar. Waar je ook van houdt, Londen is voor iedereen aantrekkelijk. Talloze nationaliteiten uit alle windstreken geven Londen op een bijzondere manier kleur. Londen als stedentrip, incentive of kerstreis is een uitstekend idee.

Ontdek Londen

De Big Ben, de Houses of Parliament, de TowerBridge, Piccadily Circus, Trafalgar Square, St. Paul’s Cathedral en Buckingham Palace klinken je zeker bekend in de oren. De stad bestaat uit vele highlights en veel verschillende wijken die ieder een eigen sfeer hebben. Van een chique Londense sfeer tot een bohemian sfeer en van studentikoos tot multicultureel. Met de metro, de (hop on hop off) bus en de blackcabs is alles in Londen binnen handbereik. 

Londen biedt ook tal van vergadermogelijkheden; in het hotel of op een bijzondere locatie. Geniet aansluitend bijvoorbeeld van een heerlijke high tea of borrel in een Engelse Pub. Kom tot rust in Hydepark, ga samen met collega’s, partners of klanten wandelen in Notting Hill, lekker dwalen over de Covent Garden Market of breng een bezoek aan de vele musea. Sluit de dag swingend en proostend af in één van de vele clubs!

Highlights Londen
  • Westminister Abbey
  • Tower of London
  • Hyde Park
  • Big Ben
  • Tate Modern
  • Dickens House
  • Houses of Parlement
  • St. Paul’s Cathedral
  • Buckingham Palace

Discover London en haar bijzondere plekken onder begeleiding van een Nederlandse reisgids al wandelend of fietsend. Geniet van een adembenemend 360º uitzicht over de gehele stad vanuit de London Eye op 135 meter hoogte! Stap aan boord van de Thames Cruise en vaar over de befaamde rivier de Thames met na elke bocht weer een ander uitzicht op historisch Londen. 
Proef de befaamde Fish&Chips in een Engelse pub of beleef een Musical, de keuze is reuze want Londen is dé musicalstad. Wat je ook van plan bent in Londen, een reis naar deze Engelse stad biedt talloze mogelijkheden.

Kerst in Londen bijvoorbeeld! Zeker in de kerstperiode pakt London extra uit met vele kerstversieringen en prachtige etalages. Combineer je groepsreis met een musical of theaterbezoek in West End en maak van je reis een bijzonder event!