Parijs

Parijs, hoofdstad van ‘La Douce France’, het land van wijn, stokbrood en kaas. Parijs, de stad van de liefde is snel te bereiken en biedt alles voor een afwisselende stedentrip. Het plannen van een incentive in Parijs is allesbehalve eenvoudig. Er is namelijk zoveel te doen! Het Louvre Museum, Chateaux Versailles, de chocoladefabrieken, Montmartre, de Champs-Élysée en de Eiffeltoren. Parijs is een van de mooiste steden van Europa, daar moet je geweest zijn.    

Kerstreis Parijs

Voor het ultieme kerstgevoel is Parijs zeker de moeite waard. Niet voor niks heet Parijs de lichtstad. Complete boulevards waaronder de Champs-Élysées, zijn ware zeeën van licht… Etalages en winkelinterieurs zijn versierd met fonkelende kerstelementen en prachtige winterdecors. En de verlichte Effeltoren is het pronkstuk van de Franse stad! Kortom het hele jaar door de ideale bestemming voor sfeervolle groepsreizen, ook in de koude wintermaanden.

Ontdek Parijs

Wandel door de prachtige lanen en straten van Parijs of strijk neer langs de Seine met een lekkere wijn in de hand. Zeg de Mona Lisa gedag in het Louvre, beklim de Eiffeltoren en geniet van een adembenemend uitzicht over de Franse stad, slenter door de prachtige Avenue des Champs-Élysée of dans tot het weer licht wordt. Bezoek Montmartre, de kunstenaarswijk rond de Sacré-Coeur, op de top van die markante heuvel. De rosse buurt Pigalle, onder de wieken van de Moulin Rouge. La Défense, een futuristisch stadsdeel vol uitdagende architectuur. Les Champs-Elysées, nog altijd de meest chique boulevard van Parijs. Quartier Latin met haar studenten en haar nachtleven. Centre Pompidou, waar kunst en design de boventoon voeren. En natuurlijk de onvergetelijke Eiffeltoren… Parijs is bij iedereen bekend, maar er valt voor een ieder nog veel te ontdekken. Een ideale reisbestemming voor een incentive reis of een stedentrip!

Highlights Parijs
  • Centre Georges Pompidou
  • Opera Garnier
  • Eiffeltoren
  • Louvre
  • Sacré-Cœur
  • Montmartre
  • Kasteel van Versailles
  • Avenue des Champs-Élysées
  • Tour Montparnasse
  • Disneyland

Varen over de Seine met een cruise is altíjd een belevenis. Ben je liever actief bezig zonder te zweten? Speel een potje pétangue ofwel jeu de boules in een typisch Frans stadspark. Genieten van de Franse keuken tijdens een stijlvol diner in Le Train Bleu, de originele treinrestauratie in het Gare du Lyon. Duik na het eten onder in de beroemde nachtclub Moulin Rouge vol pluche, spiegels, revuedans, veren en natuurlijk cabaret. Wil je je stedenreis naar Parijs combineren met een avontuurlijke dagexcursie? Beleef Disneyland Parijs en ontmoet Mickey Mouse, Donald Duck en Goofy in dit spetterende park vol actie, avontuur en show…