Marrakesh

De Marokkaanse stad Marrakesh (ook wel Marrakech) ligt aan de grens met de Sahara en wordt omringd door het imposante Atlasgebergte. Na vier uur vliegen vanaf Amsterdam begint het sprookje, een unieke incentive reis naar Marokko! 

Marrakesh is een eeuwenoude, levendige stad, ommuurd met een metershoge lemen wal. De stad Marrakesh biedt tal van paleizen, moskeeën, prachtige tuinen en een schitterende medina. Het kloppende hart van Marrakesh is het wereldberoemde Jemaa El Fna plein. Hier kom je overdag en ‘s avonds, ogen te kort om de waarzeggers, mimespelers, acrobaten, slangenbezweerders en waterdragers te bekijken. Er zijn kraampjes met onder andere vers typische Marokkaanse gerechten; lam, couscous, noten, dadels, vijgen en kruiden. Kijken, ruiken en proeven als unieke reisbeleving in Marrakesh! Ook de oude souks (markten) zijn de moeite van een ontdekkingstocht waard. Sommige delen zijn overdekt of beschut tegen de zinderende hitte van de zon. Kortom reizen met je personeel of collega’s als in een sprookje… In de mooie stad is er voor ieder wat wils, een incentive reis naar Marrakesh is genieten, voor iedereen!

Ontdek Marrakesh

Struin door de vele kleine straten en steegjes en er komt een bonte verzameling van kleding, schoenen, kruiden, hoeden, tapijten, schalen en vazen aan je voorbij. Proef de heerlijke couscous of verse munt en laat je verwennen in een hammam. Bewonder de prachtig verborgen tuin ‘Jardin Secret’ en verdwaal in de Medina. Sta versteld van het Bahiapaleis, ga op uitstap naar de Sahara of verfris jezelf aan de Ouzoud watervallen. Hoe ziet de perfecte incentive reis naar Marrakesh er voor jullie uit? Liever dichterbij huis? Bekijk dan onze bestemmingen Texel en Maastricht! Neem gerust contact met ons op om het te bespreken!

Highlights Marrakesh
  • Medina de Marrakesh
  • Koutoubia Moskee
  • Palais de la Bahai
  • Souks
  • Jardin Majorelle
  • Paleis Dar M’Nebhi
  • Hammam
  • Dar Si-Saïd
  • Velle Nouvelle
  • Jemaa El Fna plein

Souk Rally een verkenningstocht te voet door de souks met haar leer- en babouches (sloffen) verkopers, smeden, wolververs en leerlooiers, pottenbakkers en kruidenverkopers, houtbewerkers en wevers. Marrakecht by Night: een traditionele Marokkaanse feestavond met muziek, dans, paarden en show. Bezoek de Ourika Vallei tijdens een tocht per 4×4 Jeeps. 
Ontdek de woestijn tijdens een Kamelentocht of ga voor actie en snelheid tijdens een Quadtour. In Marrakesh is er genoeg te doen, voor zowel jong als oud.