Maastricht

Maastricht is een gezellige stad met een levendig straatbeeld. Studenten, winkelende mensen, volle terrassen en talloze restaurants en cafés zorgen voor een Bourgondische sfeer waardoor iedereen zich thuis voelt. Favoriete plekken in Maastricht zijn het Vrijthof en het Onze-Lieve-Vrouweplein. Hoewel Maastricht de hoofdstad van de provincie Limburg is, is hier bijna alles anders dan in de rest van Nederland, zo is Maastricht de ideale incentive reisbestemming én ideaal voor meetings en events.

Ontdek Maastricht

De historische binnenstad van Maastricht is één van de factoren die ervoor zorgt dat je je onmiddellijk in het buitenland waant. De eeuwenoude kerken, historische panden met prachtige gevels en de doorkijkjes zijn verrassend mooi. Een bezoek aan de grotten mag ook zeker niet ontbreken. Even uitrusten en genieten kun je aan het Vrijthof of langs de Maas. Ook de kerstmarkt in Maastricht is elk jaar een happening, net als Kerst in Londen overigens!

Men noemt de hoofdstad van Limburg niet voor niets ‘Magisch Maastricht’. Maastricht is het hele jaar door een ideale bestemming met tal van mogelijkheden voor een onvergetelijke groepsreis! Een bezoek aan Maastricht gecombineerd met een event zoals André Rieu of het Preuvemint geven je reis nóg meer beleving. 

Ook is Maastricht een ideale stad om te vergaderen. Omdat vergaderen tegenwoordig meer is dan een samenkomst om zakelijke punten te bespreken, biedt Maastricht de uitkomst. Vergaderingen en meetings gaan namelijk meer om de beleving en inspiratie. Maastricht is bij uitstek geschikt om op unieke locaties een meeting of vergadersessie te houden. Ook voor een middag- en avondprogramma biedt Maastricht een ruim scala aan activiteiten.

Highlights Maastricht
  • Onze Lieve Vrouwenplein
  • Van Gogh Museum
  • Kazematten (underground)
  • Sint Servaasbasiliek
  • Sint Janskerk
  • Kruisheren Klooster
  • Vestingwerken
  • Bonnefanten museum

Genieten van een prachtig uitzicht over de oude stad tijdens een Rondvaast over de Maas. Wijnproeven tijdens een heerlijke proeverij bij een nabij Maastricht gelegen Chateau. Voor de actieve doelgroep ga je Grotbiken door de Sibbergroeve; het grootste ondergrondse gangenstelsel van Europa. Of samen met partners, collega’s en klanten Sneukelen tijdens een leuke fietstocht! Onderweg stop je om lokale specialiteiten te proeven. Genieten van een prachtig concert van André Rieu, en maak van jouw vergadering of meeting een onvergetelijke reisbeleving die niemand meer zal vergeten!