Hamburg

Hamburg is de belangrijkste havenstad van Duitsland. In de haven van de Duitse stad verbindt de rivier de Elbe Hamburg met de Noordzee. Ooit was Hamburg een stad met zeelieden, prostituees en veel cash. Tegenwoordig is Hamburg vooral bekend als hippe cultuur- en muziekstad. En dus terecht dat een stedentrip naar Hamburg of een incentivereis naar Hamburg bij velen op het programma staat! Liever naar Berlijn of München? Ook dat kan!

Kerstreis Hamburg

Wanneer sneeuwvlokken Hamburg in een witte deken hullen en de etalages feestelijk versierd worden, is de aangename voorbereiding op Kerstmis begonnen. Typische kerstgeuren, glühwein en dansende lichtjes, maken van Hamburg een verassende kerstreisbestemming. Of je nu de hele dag wilt winkelen, de toerist uit wilt hangen of juist zin hebt om alle kerstkraampjes af te struinen: in het Hamburg is het altijd goed toeven.

Ontdek Hamburg

Door het vele water in deze stad, staat Hamburg ook bekend als het Venetië van het noorden. Hamburg heeft meer bruggen dan Venetië, Amsterdam en Londen bij elkaar!

Een van de highlights is de wijk Hafencity met pakhuizen en grachten. Een leuke wijk om samen met klanten, collega’s of partners doorheen te fietsen. 

Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het kunst museum Hambuger Kunsthalle. Ook de vele moderne architectonische hoogstandjes zoals het Dockland gebouw kenmerken de stad Hamburg. Schanzenviertel is de perfecte wijk om te winkelen. 

Met een groot aanbod aan kunst, cultuur en shoppen is deze stad uitermate geschikt voor jullie volgende groepsreis naar het buitenland! Hamburg overtreft de verwachtingen van velen! Op zoek naar een incentive reis naar een andere Duitse stad? Kijk gerust rond op onze website óf neem contact met ons op.

Highlights Hamburg
  • Reeperbahn
  • Gänsemarkt
  • Wijk HafenCity
  • Wijk Elbmeile
  • Vismarkt (Fischmarket)
  • Hamburger kunsthallen
  • Rathaus
  • Warehouse district

Als een stad voor 85% uit water bestaat is een boottocht door de stad een must! Wil je de boottocht door Hamburg inzetten als teambuilding? Boek dan een dragonboat race. Of wat denk je van een klimactiviteit zoals het klimmen in de touwen van een boot. Even heel wat anders! Voor de kleinere waaghalzen is een fietstour door de Duitse havenstad ook ideaal. Fiets met zijn allen door de leuke wijk St. Pauli, passeer de moderne waterkant van de HafenCity en toer door de Speicherstadt, Hamburg’s beroemde pakhuizenwijk.