Berlijn

De Duitse stad Berlijn is één van de meest populaire bestemmingen voor een stedentrip of incentive reis over de grens. De altijd levendige stad is sinds de val van De Berlijnse Muur in 1989, een stad in ontwikkeling. Oude, communistische bolwerken veranderen in trendy hotspots en geven Berlijn vandaag de dag een dynamische uitstraling. Te midden van hypermoderne architectuur en strak design staan wereldberoemde monumenten als de Brandenburger Tor, de Gedächtniskirche en Checkpoint Charlie. Tijdens een tour door de stad laat De Reisbeleving jullie kennismaken met de culturele aspecten van Berlijn, terwijl jullie elkaar als collega’s beter leren kennen, of de klant-organisatie relatie versterken! Liever naar München of Hamburg? Ook dat kan!

Ontdek Berlijn

Berlijn is een Duitse stad met tal van mogelijkheden voor een onvergetelijke reisbeleving. Of je nu wilt genieten van historie, natuur, cultuur of tal van bezienswaardigheden; in Berlijn kan het allemaal. Berlijn staat tevens bekend om zijn goede gastronomie en bruisend nachtleven. De diversiteit aan restaurants en clubs is groot. Aan belevingsvolle activiteiten voor groepen is er geen gebrek, spreken wij bij De Reisbeleving uit ervaring! 

Ook op Alexander Platz, de bekende winkelstraat Kurfurstendamm en in het bruisende nachtleven van de wijk Mitte komen hip en historisch elke keer weer op verrassende wijze samen!

Denk aan suppen op de Spree, picknicken in het park, op ludieke wijze de stad verkennen tijdens een trabantrally of samen met collega’s van de prachtig verlichte gebouwen genieten tijdens een avondrondvaart. Berlijn is een ideale bestemming met verassende activiteiten voor groepsreizen of incentive reizen. Hoe zie jij een stedentrip naar Berlijn voor je? Laat ons geheel vrijblijvend meedenken!

Highlights Berlijn
  • Rijksdag
  • Brandenburger Tor
  • Potsdamer Platz
  • Gendarmenmarkt
  • Berliner Dom
  • Botanischer Garten
  • East Side Gallery
  • Fernsehturm
  • Holocaust-Mahnmal
  • Kurfürstendamm

Toer ontspannen met collega’s, partners of klanten door Berlijn tijdens een Trabantrally. Plezier gegarandeerd! Zing en Swing mee met de Stars in Concert Show met bekende artiesten zoals The Blues Brothers, Whitney Houston, Elvis en Tina Turner. Ga per fiets door Berlijn op ontdekkingstocht door bekende en onbekende wijken tijdens de Berlin Bike Tour. Echt eens iets anders proberen tijdens een stedentrip in Berlijn? 

Wat dacht je van een Workshop Graffiti waarbij je een stukje van de voormalige Berlijnse Muur mag verfraaien!