Sicilië

Het zonnige eiland Sicilië, gelegen in het zuidelijkste puntje van Italië, staat garant voor een temperamentvolle incentive reis. Aan de westkust heeft ‘dí mama’ het nog voor het zeggen en ga je terug in de tijd. Op Sicilië zie je geen gebaande paden maar proef je de authentieke sfeer van het eiland. Wandel door de nauwe straatjes, bezichtig barokke kathedralen en struin over lokale marktjes in sfeervolle kustplaatsen zoals Trapani en Marsala. Geniet van een goed glas Marsala wijn en overheerlijke Italiaanse antipasta terwijl de zon achter de wit schitterende zoutpannen verdwijnt. 

Kijk naar oudere dametjes zittend op een bankje of druk gebarende Siciliaanse mannen op het dorpsplein. Het is een waar schilderij om naar te kijken! Het heuvelachtige landschap steekt schril af tegen de azuurblauwe zee in de veelal idyllische baaien. Wie over de Siciliaanse keuken begint, likt zijn vingers af! Hier proef je pasta’s en pizza’s in hun puurste vorm en wat te denken van de overheerlijke vers gevangen visspecialiteiten…La Dolce Vita op Sicilië!

Hoe ziet jullie ideale incentive reis naar Italië eruit? Laat het ons gerust weten – wij hebben jarenlange ervaring en denken graag mee om jullie reis naar Sicilië te laten slagen! Liever naar Bologna of Rome? Ook dat kan!

Ontdek Sicilië

Een groepsreis naar Sicilië, een authentieke en temperamentvolle bestemming voor elke incentive reis. Relaxen op een van de stranden, maar juist ook op avontuur gaan door het beklimmen van de Etna. Het blijft een unieke ervaring om met je voeten op een vulkaan te staan. Trapani en Marsale bieden uitstekende gelegenheden voor een stadswandeling of citygame, hilariteti gegarandeerd. Laat je verassen door deze typisch Italiaanse bestemming en geniet van de tijd samen met je collega’s, partners of klanten!

Highlights Sicilië
  • Marsala wijn – Cantine Florio
  • Erice – Chiesa Matrice
  • Vismarkt Trapani
  • Egadische eilanden
  • Vulkaan Etna
  • Zoutvlaktes Trapani

Beleef Sunset Vibes bij Mama Caura. Struin door de nauwe straatjes van Marsala del Vallo tijdens een Walking DinnerVino Tasting bij hét Wijnhuis Cantine Florio, de favoriet bij lokale bewoners. Pizza Lunch op een zonnig terras in Marsala. La Dolce Vita Workshop waar je zelf pizza bakt, limoncello proeft, een Siciliaanse handgebaren cursus krijgt en smult van een échte gelato. Beleef een Vespa Tour langs de kust. Breng een bezoek aan Middeleeuws Erice & Marsepein Proeverij. Geniet van het azuurblauwe water en prachtige kusten tijdens een zonnige Boottocht. Ben je van bovenstaande activiteiten nog niet in de wolken? Beklim dan de Etna Vulkaan!