Sevilla

Sevilla, de stad van romantiek, van lange nachten, de flamenco, temperament, van eten & drinken, van sinaasappelbomen, de pleinen, van macho’s, van passie en van cultuur. De hoofdstad van de autonome Spaanse regio Andalusië laat niemand onberoerd. Deze Spaanse stad heeft het grootste historische centrum van Europa, vol monumenten, interessante musea, romantische parken en vele bezienswaardigheden.Meer dan terecht dat Sevilla een populaire reisbestemming is, zowel voor een korte stedentrip als een langere reis. Liever naar Barcelona of Madrid? Dat kan natuurlijk ook!

Ontdek Sevilla

Een van de bekendste gebouwen van de stad is de kathedraal Maria de la Sede. Het symbool van de stad, de “Giralda”, maakt er deel van uit. Deze 96 meter hoge klokkentoren was oorspronkelijk een Moorse minaret, ooit de hoogste klokkentoren ter wereld! 

Wie nog nooit in Sevilla is geweest, heeft een geweldige belevenis voor de boeg. Je wordt verliefd op deze beeldschone stad, de mensen en de cultuur. Voordat je het weet, word je meegezogen met het ritme van deze authentieke Spaanse stad. Sevilla bruist van de energie en slaapt nooit. Sevilla is een topbestemming voor jouw groepsreis of beloningsreis.

Struin door de leukste wijken en chill op een van de mooiste pleinen ter wereld ‘Plaza de España’. Bezoek het Real Alcázar of geniet van een verfrissende sangría op de beste dakterrassen. Geniet van overheerlijke tapas en dans de flamenco met collega’s, klanten of partners!

Highlights Sevilla

 

  • Alcázar
  • Torre del Oro
  • Plaza de Toros
  • Plaza de Espana
  • Museo Provincial de Bellas Artes
  • Barrio de Santa Cruz
  • Museo Arqueológico
  • Flamenco
  • Casa de Pilatos

Maak samen met collega’s een boottocht over de Guadalquivir en beleef Sevilla vanaf het water. Bezoek en beleef een sherry proeverij. De sherry uit Sevilla is zeer bekend en bestaan al over de 50 jaar. Proef en beleef het echte Andalusië! Heerlijk ronddwalen in het paleis Alcazar dat een onmiskenbare Moorse uitstraling heeft. Beklim de ‘’gouden toren’ Torre del Oro en geniet van het prachtige uitzicht over de Gualdaquivir. Ontdek de Spaanse stad en geniet van al het moois tijdens een tour met Segways. Sluit deze activiteiten af met heerlijke Tapas en proef de echte smaak van de Sevillaanse keuken voor een authentieke reisbeleving in Spanje!