Madrid

De Spaanse stad Madrid ligt op zo’n 655 meter hoogte en is daarmee de hoogstgelegen hoofdstad van Europa. Zodra je voet zet op Spaanse bodem, proef je de ontspannen sfeer en het buitenleven dat zo kenmerkend is voor de Madrileňos. De perfecte locatie voor een gezellige groepsreis naar Spanje! Liever naar Barcelona of Valencia? Dat kan natuurlijk ook!

Ontdek Madrid

Madrid biedt interessante musea, heerlijke restaurants en er zijn vele cafés en terrasjes. Proef de ‘cocido madrileño’, de meest traditionele stoofpot van Madrid. Ook de typische Spaanse tapas zijn natuurlijk een aanrader. Deze vind je overigens ook in Barcelona of Bilbao!

Retiro park is het mooiste en grootste park van Madrid. Op zaterdag en zondag is het er gezellig, met straatmuzikanten, verkopers, handlezers en Madrileense families. 

Chueca is één van de meest authentieke maar ook kosmopolitische delen van de binnenstad. Dit deel van de stad staat letterlijk volgepakt met restaurants, bars en terrassen, en is één van de meest populaire wijken van Madrid. De Madrilenen zijn echte levensgenieters. Ze vullen hun vrije uurtjes graag met uitgaan in de breedste zin van het woord. In Madrid valt 24 uur per dag genoeg te beleven. Om 3 uur ’s nachts zijn er bijna nog net zoveel mensen op straat als om 3 uur ’s middags. Madrid bruist, ieder moment van de dag. Madrid is een ideale bestemming voor fantastische groepsreizen, en zeker niet alleen in de zomer is de Spaanse hoofdstad een droombestemming, ook ’s winters is er genoeg te beleven in Madrid! 

Highlights Madrid
  • Prado Museum
  • Koninklijk paleis (Palacio Real)
  • Het plein Plaza Mayor
  • Plein met de fontein La Cibeles
  • Plaza Puerta del Sol
  • Stadspark El Rertiro
  • Centro de Arte Reina Sofia
  • Bernabéu stadion

Ontdek Madrid op een leuke en bijzonder gemakkelijke manier tijdens een Segway Tour. Zelfs te combineren met een tapas tour waarin je de typisch Spaanse hapjes proeft met collega’s! Liever zelf het eten bereiden? Stroop de mouwen op, doe een schort voor en ontdek de geheimen van de traditionele Spaanse keuken tijdens een authentieke kookworkshop. Uiteraard genieten jullie na afloop aan tafel om de zelfgemaakte gerechten te proeven. Voor de sportliefhebbers is een bezoek aan het deels ondergrondse Santiago Bernabéu stadion van Real Madrid heilige grond! Kies voor een rondleiding, wedstrijd of ga mee met de Madrid Soccer Tour waarin je wordt meegenomen op een fietstour langs de belangrijkste voetbal gerelateerde monumenten in het centrum van de Spaanse hoofdstad.

Get on the roof! Geniet van de meeste fantastische uitzichten tijdens deze ‘dakentour’. Tijdens een incentive trip of een groepsreis naar Madrid kom je op plaatsen waarvan je het bestaan niet wist…