Malta

Het prachtige eiland Malta ligt in het hart van de Middellandse Zee, wordt omringd door verschillende, deels onbewoonde eilandjes en is misschien wel het meest veelzijdige eiland in het Middellandse Zee gebied. De perfecte locatie voor een groepsreis. De vele oude tempels, kastelen, forten, kerken en de indrukwekkende natuur maken van Malta een waar openluchtmuseum. De prachtige ommuurde oude steden Valetta en Mdina zijn zeker ook een bezoek waard. Liever naar het vaste land van Italië? Bekijk dan Bologna en Rome!

Ontdek Malta

Voor dagje relaxen op een van de prachtige stranden van Malta zijn er meerdere mogelijkheden. In het noordwesten liggen drie mooie baaien met zandstranden op een rijtje: Golden Bay, Ghajn Tuffieha Bay en Gnejna Bay. Dichtbij bij het onbewoonde eiland Camino, is de Blue Lagoon te bewonderen. Een boottochtje met een “uitstap” moment is de manier om te genieten van het prachtige water en uitzicht.

Op het eiland Malta vinden jullie vele levendige badplaatsen waar het uitgaansleven tot in de late uurtjes doorgaat. Stappen, wandelen, varen, relaxen, ontdekken en de zeelucht opsnuiven. Op Malta hebben ze overal- en aan iedereen gedacht. Voor de smaakpapillen is de Aljotta, een typisch Maltees gerecht, een echte aanrader. Kortom: een groepsreis of incentive reis naar Malta is de ultieme groepsreis waarbij alle zintuigen geprikkeld worden.

Highlights Malta
  • Blue lagoon
  • Palazzo Parisio
  • Marsaxlokk
  • Azure Window
  • Ghan Tuffieha Bay
  • Valetta

Jeepsafari door de ongerepte natuur van Malta en Gozo met indrukwekkende stops zoals de Blue Lagoon en The Azur Window. Silent Medina tijdens een wandeling door deze hoog gelegen, oude stad word je verrast met een schouwspel wat gegarandeerd zorgt voor kippenvel! Of de Popeye Village feestavond op een bijzondere filmset. 

Catamaran Cruise: de zeilen omhoog, een strakblauwe lucht, zwemmen en relaxen. Of met Turkse Gulet in kleine groepjes naar het nabijgelegen eiland Gozo. Een Treasure Hunt door Valetta is een aanrader voor de ultieme teambuilding! Sluit de avond af met een Feest in Cafe del mar met Nederlandse DJ!