Mallorca

Palma de Mallorca is een groot eiland in de Spaanse Balearen regio. Het eiland heeft een oppervlakte van ongeveer honderd bij zeventig kilometer. Met de prachtige natuur, het aantrekkelijke klimaat en fijne cultuur werkt Mallorca als een magneet voor toeristen over de hele wereld, én daarmee is het de ideale plek voor een incentive reis! 

Jaarlijks trekken maar liefst tien miljoen mensen naar het eiland met haar verschillende steden en dorpjes. In het zuidwesten van Mallorca ligt de mooie hoofdstad Palma de Mallorca of kortweg Palma, een ware toeristische trekpleister en het bestuurscentrum van de Balearen. Palma is een echte wandelstad met mooie smalle straten en historische gebouwen. Voor een avontuurlijke groepsreis of een rustige reis naar een zonnig eiland is Mallorca ideaal. Liever naar het vaste land van Spanje? Valencia en Sevilla zijn ideale bestemmingen!

Ontdek Mallorca

De stad en de haven van Palma bruisen van het leven. Bars en restaurants blijven tot laat in de nacht open. Genieten, relaxen, uitgaan en ontdekken. Proef de zee met de visschotel espinagada uit Sa Pobla, en deegpastei gevuld met paling en spinazie. Mallorca bruist, dag en nacht… Geniet van de natuur, mooie stranden, idyllische baaitjes, maar ook van de stad en het bruisende nachtleven. Mallorca is de ultieme bestemming voor zonnige en bruisende groepsreizen en incentives. Bij De Reisbeleving kennen we het eiland door en door – hoe ziet jullie ideale incentive reis naar Mallorca eruit?

Laat het ons weten! We kunnen ongetwijfeld meedenken voor een unieke groepsreis naar het warme Mallorca. 

Highlights Mallorca
  • Valldemossa
  • Alcúdia
  • Sóller
  • Porto Christo
  • Cap Fomentor
  • Palma Nova
  • Santa Ponsa
  • Kathedraal van Palma
  • Bellver Castle
  • Kathedraal La Seu

Maak een Scootertour door het schitterende Can Pastilla en langs de kust van Palma met aansluitend een heerlijke Tapaslunch. Geniet van een heerlijke middag op het water onder het genot van een hapje en drankje tijdens een Catamarancruise. Sluit deze cruise af met een Feest met DJ. Oefen met de meest heerlijke verse kruiden en groentes en neem een stukje van Mallorcaanse keuken mee naar huis tijdens een Paella Kookwedstrijd & Marktbezoek!
Probeer Stand up Paddling op een groot surfboard langs de kustlijn. 
Zeven Mijl Laarzen, voel je een echte ‘spring in ’t veld’ en verken Mallorca op een hilarische manier. Leer het geheime recept van de typisch Spaanse sangria tijdens een Sangria Workshop. Op Mallorca is er genoeg te doen voor iedereen!