Lissabon

Lissabon ligt aan de oevers van de Rio Tejo. De verschillende architectonische stijlen, het Zuid-Europese sfeertje en de prachtige skyline maken deze stad tot ‘the place to be’ voor een incentive reis. Lissabon wordt ook wel de Stad der Zeven Heuvelen genoemd. De perfecte combinatie van een heerlijk klimaat, mooie uitzichten, historische gebouwen, traditionele en trendy winkels maken Lissabon de ultieme reisbestemming. En niet te vergeten het bruisende nachtleven van Lissabon .

Lissabon staat daarnaast bekend als de stad van fadomuziek en natuurlijk de museumwaardige gele trams die nog trots dienst doen in de smalle, sfeervolle straatjes. Lissabon biedt een goede mix van historie, sfeer en cultuur! Kortom een ideale bestemming voor groepsreizen!

Meer weten over een incentive reis naar Lissabon? Neem dan gerust contact met ons op!

Ontdek Lissabon

Combineer een culturele stedentrip met een culinaire ervaring: Alfama is de oudste wijk van Lissabon. De wijk staat bekend om zijn oude gebouwen en fadobars. Er zijn vele kronkelige straatjes en steegjes te vinden met Azulejos, keramieken tegels waarop verschillende soorten taferelen geschilderd zijn. De tegels worden zowel op de binnenmuren als op de buitenmuren van huizen, kerken en andere gebouwen aangebracht.
Verwen je smaakpapillen en proef het goddelijke vanillecustard taartje uit Lissabon “Pastéis de Belèm”. De liefhebbers van hartige delicatessen kunnen smullen van bacalhau, gedroogde stokvis.

Slenter door de kronkelige sfeervolle straatjes, geniet van de prachtige fonteinen en plof neer op de gezellige pleinen. Laat je meevoeren op de klanken van de fado of ontdek de ongekende schoonheid van het plaatsje Sintra. Een ritje in de prachtige Santa justa-lift mag zeker niet ontbreken. Liever naar Porto? Ook dat kan!

Highlights Lissabon
  • Castelo de Sao Jorge
  • Alfama
  • Museu Nacional do Azulejo
  • Mosteiro dos Jerónimos
  • Parque das Nacoes
  • Torre de Belém
  • Santa-Justa lift

Ontdek Lissabon tijdens een Fietstour door de stad en fiets samen door de Alfama wijk, de wijk die de aardbeving van 1755 heeft overleefd. Een wijk met prachtige straatjes en tuinen.
Een andere leuke manier om Lissabon als reisbestemming te verkennen is per Historische Tram. Geniet onderweg van een heerlijk glaasje Port.

Een bezoek aan het plaatsje Sintra, bekend om haar sprookjesachtige en romantische paleizen, mag ook zeker niet ontbreken tijdens een incentivereis naar Lissabon.
Liever wat meer actie? Bij De Reisbeleving organiseren wij met alle plezier ook een Jeepsafari of Ribboatsafari voor jullie!