Lapland

Lapland staat voor mysterie. Het land roept beelden op van een ongerepte natuur met daarin een hoofdrol voor eindeloze sneeuwvlaktes, dichte, wit bevroren bossen en uitgestrekte meren bedekt met metersdik ijs. De ideale locatie voor een avontuurlijke incentive reis met het bedrijf! 

Het bijzondere noorderlicht en de contrasten tussen licht en donker in de seizoenen zijn typerend voor Lapland. Lapland is het land van de rendieren en van de sledehonden! En ook van de Sami, de oorspronkelijke en kleurrijke bewoners van dit land op het uiterste puntje van Europa. Lapland is de ideale bestemming voor een onvergetelijke incentive met teambuilding en ter motivatie of beloning van je personeel!

Ontdek Lapland

Geniet van een van de Finse eetgewoontes in Lapland: nergens vind je zo’n uitgebreid ontbijtbuffet. Rond koffietijd neem je Finse pulla, een zoet koffiebroodje. Lunchen in Lapland gebeurt in picknickvorm. Boven het kampvuur pruttelt een grote theepot en ondertussen spies je een makkara aan een stokje en grill je deze boven de vlammen. Heerlijk met een beetje Sinnapa, zoete mosterd, en brood.
’s Avonds, als je rozig en warm binnen in je houten hut zit, komt er een stevige maaltijd op tafel met soep van zalm en aardappelen, als hoofdgerecht eland, rendiervlees of onze favoriet ‘poronpaisti’ (gebraden rendiervlees met aardappelpuree, zure poolbessen en augurk). Het land heeft alles te bieden voor een unieke reisbeleving!

Liever naar IJsland of het warme Ibiza? Ook dat kan!

Highlights Lapland
  • Santa Claus Village
  • Santa Park
  • IJshotel Snow Village
  • Artikum
  • Ranua Wildlife Park
  • Amethyst Mine
  • De Ounasvaara heuvel
  • De poolcirkel

Het is ultiem genieten op een sneeuwscooter tijdens een indrukwekkende route door de ongerepte natuur. Tijdens een Husky Tocht leer je de slede besturen en maak je een prachtige tocht, voortgetrokken door enthousiaste husky’s. Of beleef je liever een Sauna Experience? Jullie gaan midden in de ongerepte natuur een hout gestookte, blokhutten sauna in en daarna afkoelen in een ijskoud meertje. Weer even iets anders? Ga IJsvissen op een mooie grote open vlakte of breng een bezoek aan een Rendierenfarm. Wil je de kerstman ontmoeten? Ga dan naar het dorp van Santa Claus en waan je in kerstsferen! Ben je als bedrijf op zoek naar een unieke reis naar Lapland? Ga mee op een IJsbreker en daarna zelf tussen de blokken ijs dobberen. Uiteraard mag een zoektocht naar het Noorderlicht niet ontbreken tijdens deze incentive reis!