IJsland

IJsland is een eiland in het noorden van de Atlantische Oceaan, tussen Groenland en Noorwegen. IJsland is als een schilderij waar verschillende landschappen in elkaar vloeien. Een uitstekende incentive bestemming als het gaat om mensen met elkaar te verbinden. IJsland is in één woord waanzinnig. Op maar drie uurtjes vliegen vanaf Amsterdam waan je je in een compleet andere wereld. Gletsjers, vulkanen, zwarte stranden, watervallen en nog veel meer moois wisselen elkaar hier af.

IJsland is dé bestemming voor een krachtige en onvergetelijke incentivereis!

De mogelijkheden en highlights van IJsland

Om het ijs letterlijk te breken moeten jullie zelf de kamersleutels uit een groot blok ijs hakken! Het grauwe, steenachtige landschap bij aankomst doet je geloven dat je op de maan bent geland maar wanneer je even later in het witte melkachtige warme water dobbert van de Blue Lagoon is dat allang vergeten. IJsland staat bekend om de mogelijkheden om te ontspannen, maar ook als actieve incentive reis: grote, stoere superjeeps nemen je mee door de verschillende landschappen langs vulkanische kraters, spugende geisers en woeste watervallen! Een duik in het ijskoude water langs verschillende aardkorsten, walvis spotten vanaf een stoere vissersboot en je vingers aflikken tijdens een kreeftendiner. Zittend op de met sneeuw bedekte gletsjer genietend van het waanzinnige uitzicht en een heerlijke lunch in de sneeuw. Stoere ronkende sneeuwscooters waarmee je de gletsjer verkent, dit is absoluut ‘a once in a lifetime’ experience. Liever naar Lapland? Ook dat kan!

Highlights IJsland
  • Blue Lagoon
  • Gullfoss waterval
  • Geysir
  • Pingvellir waterval
  • Askja Vulkaan
  • Nationaal Park Skaftafell
  • Snaefellsnes National Park

Stoere ronkende sneeuwscooters waarmee je de Gletsjer verkent staan al voor je klaar. Geniet van het prachtig sneeuwlandschap tijdens een Sneeuwscooter Experience & Lunch. Ontdek de “Golden Circle” tijdens een tour met Super Jeeps. Opwarmen op de enige warme plek in IJsland kan in de Blue Lagoon. Uiteraard mag de jacht op een glimp van het Noorderlicht niet ontbreken.