Disneyland® Parijs

Disneyland® Parijs is gelegen nabij de metropool Parijs. Hierdoor is Disneyland® goed te combineren met een bezoek aan de historische Franse stad. Wie neem jij mee tijdens deze groepsreis? Je gezin of toch je favoriete collega’s? Disneyland® Paris is het gehele jaar geopend en tijdens de kerstperiode extra speciaal. Magie voor jong en oud! Niet voor niets dat er talloze groepsreizen en incentive trips naar Disneyland Parijs worden georganiseerd!

Ontdek Disneyland® Parijs

Laat jij je betoveren door de magie van Disneyland® Parijs?! Beleef magische dagen in beide Disney® Parken. Struin van vroeg tot laat door Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park. Er zijn meer dan 50 sprookjesachtige attracties, sprankelende shows en fantastische parades. Verblijf in één van de zes Disney hotels vlakbij de Disney parken. Natuurlijk is het ook mogelijk om in Parijs te verblijven en een dagexcursie naar Disneyland® te maken. Hoe ziet jouw ideale reis naar Parijs eruit? Wij denken graag met je mee! Disneyland® Paris is goed bereikbaar per touringcar, maar ook per trein

Wil je graag naar een pretpark, maar ben je al in Disney geweest? Denk dan aan de pretparken Phantasialand, Moviepark of Europapark voor jullie onvergetelijke groepsreis of incentive trip!

Highlights Disneyland Parijs
  • Disneyland® Park
  • Walt Disney Studios® Park
  • Disney® Hotels
  • Disney Village®
  • Parijs, met o.a. de Eiffeltoren

Ontdek DISNEYLAND® PARIJS en ontmoet Mickey Mouse, Donald Duck en alle andere Disney Figuren zoals Goofy in dit spetterende park vol actie, avontuur en shows… Overwin je angsten in een van de achtbanen en laat je betoveren door de sprookjesachtige omgeving. Bekijk de parade en blijf tot het grandioze vuurwerkspektakel! Saamhorig de dag afsluiten met een gezamenlijk groepsdiner in Disneysferen maakt van deze dag(en) een complete reisbeleving!