Wanneer neem je jouw team mee op een incentive reis?

Een reis met een groep medewerkers of collega’s heeft vrijwel altijd een specifiek doel. Het teamgevoel versterken bijvoorbeeld, of ter beloning van een mooie prestatie binnen het bedrijf. Is dit laatste het geval? Dan is een incentive reis een goed idee!

Wat is een incentive reis?

Binnen veel bedrijven draait het om het behalen van specifieke doelstellingen. Teams hebben targets of bepaalde doelen die zij binnen een kwartaal of een jaar willen realiseren. Dit geeft de nodige energie en drive onder medewerkers. Hoe mooi is het als je hen extra kan motiveren door een beloning aan een doelstelling te koppelen?

Dat is waar een incentive reis voor is bedoeld. Incentive reizen zijn een beloning voor medewerkers als zij bepaalde doelen of targets hebben behaald. Dit is een leuke manier om prestaties en loyaliteit te bevorderen, maar ook om mensen met elkaar te verbinden en belangrijke waarden binnen het bedrijf te promoten.

Kortom, een incentive reis is een leuke beloning en waardering van jouw medewerkers. En daar hoort een leuk programma bij!

Voorbeelden van incentive reizen

Een incentive reis kan worden ingezet voor een individu en voor een groep. Bij De Reisbeleving hebben we vooral incentive reizen voor groepen medewerkers van gemiddeld 20 personen. De incentive reizen die we organiseren zijn voornamelijk voor MKB en grote bedrijven.

Het programma van een incentive reis is altijd op maat gemaakt en is voor ons geslaagd als het de volgende elementen bevat: een echt ‘wow’-gehalte en geweldige ervaringen die de deelnemers nooit meer vergeten!

Een incentive reis is bedoeld als beloning en zo richten wij het programma ook in. Ongeacht bestemming of budget, zorgen wij altijd voor een onvergetelijke reisbeleving. De lijst met eerder gemaakte reizen waar we trots op zijn, wordt met het jaar langer.

Galadiners, privéfeesten, rodelavonden, gletsjerwandelingen: zomaar een paar activiteiten binnen incentive reizen die we voor onze klanten hebben mogen verzorgen. Het waren uiteenlopende activiteiten, maar allemaal overtroffen ze de verwachtingen.

Het incentive effect

Op de arbeidsmarkt is het erg belangrijk om medewerkers tevreden te houden en hun waardering te geven. Juist vandaag de dag is dat ook hard nodig. De krapte op de arbeidsmarkt en de personeelstekorten bij bedrijven onderstrepen dit. Bestaande medewerkers het gevoel geven dat ze gewaardeerd worden, is cruciaal voor de werksfeer.

Een incentive reis draagt hier in grote mate aan bij. Het versterkt het teamgevoel, de onderlinge samenwerking, het werkplezier en de motivatie op de werkvloer. Deze positieve gevolgen noemen we ook wel het incentive effect!

Incentive reizen is iets wat we bij De Reisbeleving al vele jaren met veel plezier doen. We zetten ons voor meerdere bedrijven als vaste reispartner in voor stedentrips, skireizen, incentive reizen en andere vormen van groepsactiviteiten.

Wat de wensen van jou en je team ook zijn, wij vinden een leuke en gepaste oplossing! Meer weten over onze werkwijze? Bekijk het hier

Meer weten over Incentive reizen?

Neem direct contact op met Astrid en laat je informeren over alle mogelijkheden!

Contact opnemen

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Contact

Stap 2

Aan de slag

Stap 3

Voorstel

Stap 4

Voorbereiding

Stap 5

Op reis

Stap 6

Evaluatie

Populaire bestemmingen

Bekijk alle bestemmingen

Gerlos

Wil je even uitrusten tijdens het skiën? Dat kan! Er zijn veel verschillende almhutten, luxe restaurants en ga zeker ook een drankje en dansje doen halverwege de pistes bij Seppi’s.Meer lezen

Bad Gastein

Het skigebied van Bad Gastein in het Gasteinerdal biedt veel mogelijkheden voor beginnende en gevorderde skiërs. De ruim 200 kilometer aan pistes zijn in een zachtere winter veelal met kunstsneeuw bedekt. Meer lezen

Gent

Gent is uitgeroepen tot gezelligste stad van België en daar zijn de Gentenaars erg trots op. Gent is hip, stads en Bourgondisch! Veel mensen buiten België kennen Gent van de Gentse feesten in de zomer.Meer lezen

Deventer

Deventer is de verrassende Hanzestad aan de IJssel. Het karakteristieke centrum biedt sfeervolle winkelstraten en vele terrassen en restaurants.Meer lezen

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Het 100-jarig bestaan van het bedrijf vond onze directie reden voor een feestje! En wel een bijzonder feestje: met 130 personen (collega’s + partners) een weekend naar Ibiza! 

De Reisbeleving heeft samen met ons een prima passend programma samengesteld en er voor gezorgd dat wij ons nergens zorgen over hoefden te maken. Wij (als organisatie) hebben zelf ook met volle teugen van deze trip kunnen genieten. 

Voorafgaand aan de reis hebben wij veel contact gehad met Astrid;  zij dacht met ons mee, en beantwoordde alle vragen en verzoekjes snel.  Dat werkte prettig! Ter plekke was alles tot in de puntjes geregeld. 

Onze medewerkers hebben nog lang over deze trip nagepraat en de Ibiza-reis is echt een mijlpaal in ons jubileumjaar geweest, mede dankzij De Reisbeleving!

HLB Blömer

Stel in overleg jullie zakelijke reis samen

De Reisbeleving heeft jarenlange ervaring in het organiseren, samenstellen en uitvoeren van maatwerk groepsreizen. Onze ervaring en uitgebreide kennis van bestemmingen in heel Europa, goede contacten met onze samenwerkingspartners en een flinke dosis creativiteit zorgen voor een succesvolle Reisbeleving!
Neem contact op

Nieuwsbrief