Wanneer neem je jouw team mee op een incentive reis?

Een reis met een groep medewerkers of collega’s heeft vrijwel altijd een specifiek doel. Het teamgevoel versterken bijvoorbeeld, of ter beloning van een mooie prestatie binnen het bedrijf. Is dit laatste het geval? Dan is een incentive reis een goed idee!

Wat is een incentive reis?

Binnen veel bedrijven draait het om het behalen van specifieke doelstellingen. Teams hebben targets of bepaalde doelen die zij binnen een kwartaal of een jaar willen realiseren. Dit geeft de nodige energie en drive onder medewerkers. Hoe mooi is het als je hen extra kan motiveren door een beloning aan een doelstelling te koppelen?

Dat is waar een incentive reis voor is bedoeld. Incentive reizen zijn een beloning voor medewerkers als zij bepaalde doelen of targets hebben behaald. Dit is een leuke manier om prestaties en loyaliteit te bevorderen, maar ook om mensen met elkaar te verbinden en belangrijke waarden binnen het bedrijf te promoten.

Kortom, een incentive reis is een leuke beloning en waardering van jouw medewerkers. En daar hoort een leuk programma bij!

Voorbeelden van incentive reizen

Een incentive reis kan worden ingezet voor een individu en voor een groep. Bij De Reisbeleving hebben we vooral incentive reizen voor groepen medewerkers van gemiddeld 20 personen. De incentive reizen die we organiseren zijn voornamelijk voor MKB en grote bedrijven.

Het programma van een incentive reis is altijd op maat gemaakt en is voor ons geslaagd als het de volgende elementen bevat: een echt ‘wow’-gehalte en geweldige ervaringen die de deelnemers nooit meer vergeten!

Een incentive reis is bedoeld als beloning en zo richten wij het programma ook in. Ongeacht bestemming of budget, zorgen wij altijd voor een onvergetelijke reisbeleving. De lijst met eerder gemaakte reizen waar we trots op zijn, wordt met het jaar langer.

Galadiners, privéfeesten, rodelavonden, gletsjerwandelingen: zomaar een paar activiteiten binnen incentive reizen die we voor onze klanten hebben mogen verzorgen. Het waren uiteenlopende activiteiten, maar allemaal overtroffen ze de verwachtingen.

Het incentive effect

Op de arbeidsmarkt is het erg belangrijk om medewerkers tevreden te houden en hun waardering te geven. Juist vandaag de dag is dat ook hard nodig. De krapte op de arbeidsmarkt en de personeelstekorten bij bedrijven onderstrepen dit. Bestaande medewerkers het gevoel geven dat ze gewaardeerd worden, is cruciaal voor de werksfeer.

Een incentive reis draagt hier in grote mate aan bij. Het versterkt het teamgevoel, de onderlinge samenwerking, het werkplezier en de motivatie op de werkvloer. Deze positieve gevolgen noemen we ook wel het incentive effect!

Incentive reizen is iets wat we bij De Reisbeleving al vele jaren met veel plezier doen. We zetten ons voor meerdere bedrijven als vaste reispartner in voor stedentrips, skireizen, incentive reizen en andere vormen van groepsactiviteiten.

Wat de wensen van jou en je team ook zijn, wij vinden een leuke en gepaste oplossing! Meer weten over onze werkwijze? Bekijk het hier

Meer weten over Incentive reizen?

Neem direct contact op met Astrid en laat je informeren over alle mogelijkheden!

Contact opnemen

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Contact

Stap 2

Aan de slag

Stap 3

Voorstel

Stap 4

Voorbereiding

Stap 5

Op reis

Stap 6

Evaluatie

Populaire bestemmingen

Bekijk alle bestemmingen

Noordwijk

Robuuste duinen, weidse bossen, kleurrijke bloembollenvelden en een zandstrand van maar liefst 13 kilometer lang. Noordwijk is door z'n centrale ligging de perfecte bestemming voor een teamuitje of event.Meer lezen

Kopenhagen

Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken, heeft een lange kustlijn en ligt op 1,5 uur vliegen. De Deense stad staat bekend om haar vrolijk gekleurde, houten huisjes. Meer lezen

Nice

Aan de Franse Côte d’Azur ligt de mondaine badplaats Nice. De azuurblauwe zee waar je op de lange Promenade des Anglais langsloopt geeft dat typische vakantie gevoel.Meer lezen

Napels

Verdwaal door de drukke steile straatjes vol met wasgoed in Napels om vervolgens decadent te genieten van de schilderachtige Amalfikust! Meer lezen

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Onze ervaring als personeelsvereniging van Rabobank Nederland met de Reisbeleving is ronduit prettig en fijn te noemen. Het is bij jullie u vraagt en wij draaien. Nooit is iets te veel.
Ik hoop nog vele jaren een fijne samenwerking met jullie te hebben.

Rabobank Nederland

Stel in overleg jullie zakelijke reis samen

De Reisbeleving heeft jarenlange ervaring in het organiseren, samenstellen en uitvoeren van maatwerk groepsreizen. Onze ervaring en uitgebreide kennis van bestemmingen in heel Europa, goede contacten met onze samenwerkingspartners en een flinke dosis creativiteit zorgen voor een succesvolle Reisbeleving!
Neem contact op

Nieuwsbrief