Incentives betekenis

Een incentive is een beloning die medewerkers van een bedrijf of organisatie ontvangen wanneer ze vastgestelde doelstellingen behalen. Het is een uitstekende manier om de loyaliteit van zowel klanten als werknemers te vergroten, de bedrijfswaarden te promoten, samenwerking tussen afdelingen te stimuleren, het behalen van verkoopdoelstellingen en deze te belonen.

Wat is een incentive reis?

In veel bedrijven ligt de focus op het behalen van specifieke doelstellingen. Teams stellen targets of doelstellingen die ze binnen een kwartaal of een jaar willen realiseren. Dit creëert de nodige energie en motivatie onder medewerkers. Hoe mooi zou het zijn als je hen extra kunt stimuleren door er een beloning aan vast te koppelen als de doelstellingen worden behaald?

Daar komen incentivereizen om de hoek kijken. Deze reizen zijn beloningen voor medewerkers die hun doelen of targets hebben bereikt. Het is een leuke manier om prestaties en loyaliteit te bevorderen, onderlinge verbinding te versterken en belangrijke bedrijfswaarden te promoten.

Kortom, een incentivereis is een fantastische beloning en blijk van waardering voor je medewerkers. En daar hoort natuurlijk een aantrekkelijk programma bij!

Het Incentive effect

In de huidige arbeidsmarkt is het essentieel om medewerkers tevreden te houden en hun waardering te tonen. De krapte en personeelstekorten maken dit nog belangrijker. Medewerkers het gevoel geven dat ze gewaardeerd worden, is cruciaal voor de werksfeer.

Een incentive reis draagt hier in hoge mate aan bij. Het versterkt het teamgevoel, bevordert de samenwerking, verhoogt het werkplezier en stimuleert de motivatie. Deze positieve gevolgen worden ook wel het ‘incentive effect’ genoemd.

Voorbeelden van incentive reizen

Een incentive reis kan zowel voor individuen als voor groepen worden georganiseerd. Bij De Reisbeleving richten we ons voornamelijk op incentive reizen voor groepen medewerkers van gemiddeld 20 personen.

Het programma van een incentive reis is altijd op maat gemaakt. Voor ons is een reis geslaagd als het de volgende elementen bevat: Een ‘wow’-effect en een onvergetelijke ervaringen voor de deelnemers.

Een incentive reis is een beloning en zo ontwerpen wij ook het programma. Ongeacht de bestemming of het budget, garanderen wij altijd een onvergetelijke reiservaring. Elk jaar wordt onze lijst van succesvolle reizen langer.

Activiteiten binnen incentive reizen

We hebben een breed scala aan activiteiten verzorgd voor onze klanten, waaronder galadiners, privéfeesten, rodelavonden en gletsjerwandelingen. Hoewel de activiteiten divers zijn, hebben ze allemaal de verwachtingen overtroffen.

Expertise van De Reisbeleving

Bij De Reisbeleving organiseren we al vele jaren met veel plezier incentive reizen. We werken samen met diverse bedrijven als vaste reispartner voor stedentrips, skireizen, incentive reizen en andere groepsactiviteiten.

Wat de wensen van jou en je team ook zijn, wij vinden een leuke en passende oplossing! Meer weten over onze werkwijze? Bekijk het hier.

Meer weten over Incentive reizen?

Neem direct contact op met Astrid en laat je informeren over alle mogelijkheden!

Contact opnemen

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Contact

Stap 2

Aan de slag

Stap 3

Voorstel

Stap 4

Voorbereiding

Stap 5

Op reis

Stap 6

Evaluatie

Populaire bestemmingen

Bekijk alle bestemmingen

Kirchberg

Kirchberg is al jaren een zeer geliefde reisbestemming bij het Nederlandse wintersportpubliek, en terecht! Kirchberg vormt samen met Kitzbühel, Jochberg en Pass Thurn één groot skigebied, de Kitzbüheler Alpen.Meer lezen

München

Het centrum van München heeft veel historische gebouwen, musea en monumenten, die allemaal op loopafstand van elkaar liggen.Meer lezen

Dubrovnik

Dubrovnik in Kroatië is de ideale bestemming voor een stedentrip. De stad wordt beschouwd als één van de mooiste steden van de Adriatische kust.Meer lezen

Málaga

Zonnig, swingend en smaakvol, dat is de Zuid-Spaanse havenstad Málaga. Eeuwenoud, maar bruisend als nooit tevoren!Meer lezen

Ervaringen van onze opdrachtgevers

De Reisbeleving heeft nu twee keer een skiweekend (120 personen) voor ons georganiseerd. Onze wensen werden goed besproken en de reis werd daarop goed ingericht. Tijdens de reis was er professioneel en enthousiast personeel aanwezig en werden we op het juiste moment voorzien van relevante informatie. We zijn zeer tevreden met De Reisbeleving.

Arcadis Nederland

Stel in overleg jullie zakelijke reis samen

De Reisbeleving heeft jarenlange ervaring in het organiseren, samenstellen en uitvoeren van maatwerk groepsreizen. Onze ervaring en uitgebreide kennis van bestemmingen in heel Europa, goede contacten met onze samenwerkingspartners en een flinke dosis creativiteit zorgen voor een succesvolle Reisbeleving!
Neem contact op

Nieuwsbrief