Een stedentrip in Europa met je team: dit moet je weten

Even een paar dagen eruit met collega’s is vaak het hoogtepunt van het jaar. Een grote stad in Nederland bezoeken is leuk, maar over de grens liggen veel meer mogelijkheden! De steden van Europa behoren tot de mooiste ter wereld.

Een stedentrip binnen Europa

Met een groep collega’s de grens over gaan is een geweldige ervaring. Tijdens een stedentrip zijn jullie even weg van de bekende omgeving en heeft iedereen de kans om nieuwe plekken te ontdekken.

De Reisbeleving heeft een breed aanbod voor bedrijven met verschillende wensen. Afhankelijk van het budget, stellen we unieke reizen op maat samen. Zoek je het dicht bij huis en reis je met jouw team graag per bus of trein? Dan raden we Hamburg, Berlijn, Londen, Brugge, Gent of Parijs aan.

Willen jullie liever vliegen en bijvoorbeeld richting de zon? Valencia, Ibiza, Lissabon en Napels zijn slechts twee uur vliegen!

Dit is slechts een greep uit de vele bestemmingen die we bij De Reisbeleving aanbieden. Ook andere delen van Europa behoren tot ons aanbod. Wenen, Praag en Boedapest zijn ook het bezoeken waard.

Het programma tijdens een stedentrip

Een stedentrip maken doe je vooral als je jouw medewerkers of collega’s meer wil bieden dan een standaard personeelsuitje. Heeft het team een mooie prestatie neergezet? Of wil je hen gewoon een mooie ervaring geven, zodat het werkplezier hoog blijft? Dan is een stedentrip binnen Europa een goed initiatief!

Het programma voor de reis stellen we samen op basis van jullie wensen. Door onze jarenlange ervaring weten we altijd een goede balans te vinden tussen cultuur, beweging, teambuilding, vrije tijd en vooral heel veel plezier. Dit geldt voor zowel de bestemming als de dagelijkse activiteiten.

De Reisbeleving stelt een programma samen waar iedereen blij mee is. Willen bepaalde collega’s graag naar een specifiek museum, terwijl een andere groep liever naar het strand gaat? We houden rekening met alle wensen.

Is er binnen jouw team meer behoefte om niet naar een grote stad, maar naar een kleinere plaats te gaan? Laat het ons gerust weten, we hebben een groot aanbod aan bestemmingen!

De mooiste steden van Europa

Europese steden ontvangen jaarlijks miljoenen mensen uit elke hoek van de wereld. Het Europese continent heeft ontzettend veel te bieden. Je zou er bijna keuzestress van krijgen. Nergens voor nodig gelukkig, want ons team helpt jullie bij het vinden van de juiste bestemming.

Doen wij een voorstel, dan is dat altijd op basis van een uitgebreide telefonische kennismaking. Liever fysiek afspreken? We komen net zo graag bij jullie langs op kantoor!
Aan de hand van onze kennismaking, jullie wensen en budget gaan wij vervolgens aan de slag. In samenwerking met onze lokale partners maken wij een passend voorstel. Binnen dit voorstel kunnen we twee reisbestemmingen opnemen, zodat je eventueel wat te kiezen hebt.
Ons aanbod aan Europese steden bestaat uit tientallen bestemmingen. Of je nu naar Scandinavië, Centraal-Europa of de Middellandse Zee wilt: er is keuze genoeg! We reizen zowel naar wat minder bekende plekken als naar de grootste bestemmingen van Europa.
Stedentrip Londen

De hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk ligt binnen handbereik. Londen is zowel met de bus, als met de trein en het vliegtuig makkelijk te bereizen. Wat je wensen of interesses ook zijn, Londen is een stad die je gezien moet hebben!

Parijs: de stad van de liefde

Het Louvre, de Eiffeltoren, Versailles, stokbrood en kaas: je vindt het allemaal in Parijs. De hoofdstad van Frankrijk is net als Londen een plek die je minstens één keer in je leven moet bezoeken. Gaan jouw collega’s of medewerkers liever naar musea, of graag naar een kerstmarkt? Parijs heeft voor iedereen wat te bieden.

Bestemmingen voor wandelaars

Bij een bezoek aan een buitenlandse stad wil je vooral veel nieuwe dingen zien. Het openbaar vervoer binnen de grote stad is vaak goed geregeld, daarnaast is het ook fijn als een stad bewandelbaar is. Zo zie en ervaar je extra veel!

Veel Europese steden zijn geschikt om te voet af te leggen. Denk bijvoorbeeld aan Hamburg, waar je prachtig langs de rivier kan lopen. Of Playa de Palma, gelegen aan de zuidkust van Mallorca. Maar ook het Franse Nice en het kleine eiland Malta hebben prachtige wandelroutes langs het water!

Een stedentrip bij De Reisbeleving

Groepsreizen organiseren is iets wat we bij De Reisbeleving al vele jaren met veel plezier doen. We zetten ons voor meerdere bedrijven als vaste reispartner in voor stedentrips, skireizen, incentive reizen en andere vormen van groepsactiviteiten.

Hierbij zoeken we altijd naar een gepast programma voor de meest gunstige prijs. We denken dus altijd mee en verzorgen alles van A tot Z.

Wat de wensen van jou en je team ook zijn, wij vinden een leuke en gepaste oplossing! Meer weten over onze werkwijze? Bekijk het hier.

Meer weten over Incentive reizen?

Neem direct contact op met Astrid en laat je informeren over alle mogelijkheden!

Contact opnemen

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Contact

Stap 2

Aan de slag

Stap 3

Voorstel

Stap 4

Voorbereiding

Stap 5

Op reis

Stap 6

Evaluatie

Populaire bestemmingen

Bekijk alle bestemmingen

Sicilië

Het blijft een unieke ervaring om met je voeten op een vulkaan te staan. Trapani en Marsale bieden uitstekende gelegenheden voor een stadswandeling of citygame, hilariteti gegarandeerd.Meer lezen

Rome

Rome is de hoofdstad van Italië met 2,8 miljoen inwoners. Het is al jaren één van de meest populaire bestemmingen voor een stedentrip in Europa.Meer lezen

Leeuwarden

Dat de Friese hoofdstad in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa was, heeft de stad een goede boost gegeven. Er valt volop te zien, beleven, shoppen en genieten!Meer lezen

München

Het centrum van München heeft veel historische gebouwen, musea en monumenten, die allemaal op loopafstand van elkaar liggen.Meer lezen

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Bijna elk jaar verzorgt de Reisbeleving een weekend weg voor de Personeelsvereniging van Rabobank Utrecht e.o.  Een voorbeeld onze laatste weekend weg naar Valencia in november 2019.
De voorpret met de organisatie van de Reisbeleving, met zoveel geduld samenwerken want we zijn niet de makkelijkste. 

In Valencia schitterend weer gehad en de Reisleiding die ook nu weer mee ging en alles regelden, enthousiast waren zodat iedereen met elkaar kon genieten van een gezellig weekend buiten werktijd. Een heerlijke stad vol verrassingen en gezelligheid. 

Chapeau voor jullie, meiden! Keep up the good work.

Rabobank Utrecht

Stel in overleg jullie zakelijke reis samen

De Reisbeleving heeft jarenlange ervaring in het organiseren, samenstellen en uitvoeren van maatwerk groepsreizen. Onze ervaring en uitgebreide kennis van bestemmingen in heel Europa, goede contacten met onze samenwerkingspartners en een flinke dosis creativiteit zorgen voor een succesvolle Reisbeleving!
Neem contact op

Nieuwsbrief