Utrecht

Utrecht, het kloppende hart van Nederland! De bruisende stad Utrecht is gebouwd rondom de Domtoren. Deze toren steekt trots boven de stad uit. Een beklimming van de Domtoren mag niet ontbreken bij je stedentrip naar Utrecht. In Utrecht zijn nog veel andere monumenten en bezienswaardigheden. Doordat het Centrum autovrij / autoluw is, kun je hier ook heerlijk rondslenteren. Geniet van de welven, werfkelders, de Singel, de grachten en geniet van de gezelligheid in de Domstad!

Meer weten over een dagje uit of een incentive reis naar Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op!

Ontdek Utrecht

Utrecht heeft een historische binnenstad met veel bezienswaardigheden, leuke winkels en veel gezellige kroegen. De binnenstad met de Singel en grachten is al een hoogtepunt op zich. Mocht het echter niet zo lekker zijn om buiten te lopen, verbaas je dan in het grootste overdekte winkelgebied van Midden Nederland. Hoog Catharijne is compleet vernieuwd en is hierdoor een modern winkelgebied geworden. Het ultieme symbool van de stad Utrecht is de 112 meter hoge Dom. Ga jij de uitdaging aan? Beklim de 465 treden en geniet van het uitzicht over “Utreg me stadsie”. In het centrum zijn de afgelopen jaren moderne gebouwen bijgebouwd en zo is er een mooi mix ontstaan tussen oud en nieuw.

Liever naar een andere stad in Nederland? Van Groningen, tot Maastricht; wij maken een groepsreis op maat voor jullie groep!

Highlights Utrecht
  • Centraal Museum
  • Oudegracht met werven
  • DOMunder
  • De Domtoren en het Domplein
  • Utrechtse Singel
  • Het Neude
  • Spoorwegmuseum
  • Rietveld Schröderhuis

Utrecht is al wandelend, fietsend of varend goed te ontdekken. Alle vervoersmiddelen zorgen voor een andere aanblik van de stad en andere beleving. Maar dat je iets gaat beleven staat vast! We beginnen de dag in Utrecht met een kop koffie en Utrechtse lekkernij, het Domtorentje. Dan weet je ook gelijk wat er deze dag niet mag ontbreken! Een stadstour per segway, fiets, E-Chopper of step staat op het programma. Na de lunch op een van Utrechts vele terrassen gaan we in de middag suppen over de gracht of bezoeken we een van de musea. De middag wordt vervolgd met het beklimmen van de Domtoren. Dorstig strijken we neer bij Café Olivier voor een speciaal biertje in deze oude kerk. Het diner vindt plaats in een sfeervol restaurant in een van de werfkelders aan de gracht. Nog een dansje wagen? Het kan allemaal in Utrecht! Ga met ons mee naar de Domstad…onze geboortegrond kennen wij als de beste!