Nice

Aan de Franse Côte d’Azur ligt de mondaine badplaats Nice. De azuurblauwe zee waar je op de lange Promenade des Anglais langsloopt geeft dat typische vakantie gevoel. Is Nice alleen geschikt voor zon, zee, strand? Nee, zeker niet! Combineer het flaneren over de boulevard met het bezoeken van een van de talloze musea in Nice, winkelen in het moderne deel van de Franse stad of juist het struinen door het oude centrum met al zijn smalle, sfeervolle straatjes. Al met al een ideale reisbestemming, zowel als incentive trip met collega’s als een stedentrip naar Frankrijk. 

Ontdek Nice

Langs de kilometerslange boulevard van Nice staan nog enkele ‘grand hotels’ met de sfeer van weleer. Hou je meer van modern? Het moderne deel van de stad is rondom Place Massena. In de Franse stad Nice vind je grote warenhuizen, moderne winkels, kunstgalerijen, musea, grote artistieke pleinen en kleine Franse winkeltjes. In vielle Ville (de oude stad Nice) proef je de heerlijke authentieke Franse sfeer. Je vindt hier de bloemenmarkt, specerijenmarkt, straatkunstenaars, kleurrijke Franse straatjes, smalle steegjes, kerken, monumentale gebouwen en de leukste souvenirs. 

Aan het einde van de boulevard in Nice ligt de markante rots Colline de Chateaux. Loop samen met collega’s, partners en klanten naar boven en beleef het fantastische uitzicht over de kustlijn, de grote haven van Nice en zowel de oude als de nieuwe stad. Wanneer je aan de andere kant van de rots naar beneden loopt, kom je tussen alle grote, luxe jachten terecht die in de haven van Nice liggen. Verbaas je over alle pracht en praal en eet ondertussen en originele Bouillabaisse op het terras. Nice heeft alle ingrediënten voor een verassende stedentrip! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een stedentrip of een incentive reis naar Nice? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren je graag geheel vrijblijvend!

Highlights Nice
  • Promenade des Anglais
  • Parque de la Colline du Château
  • Musée d’Art Moderne et d’Art Contemporain (MAMAC)
  • Cours Saleya
  • Vielle Ville
  • Les Puces de Nice

Proef de lokale wijnen en geniet van al het lekkers wat deze regio van Frankrijk te bieden heeft tijdens een wijnproeverij op een authentieke Frans terras. Maak een stadswandeling door het oude centrum van Nice, waarin je alles over de historie van deze Franse stad te weten komt. Laat je verassen door de verhalen achter deze mondaine badplaats. Na vele indrukken kun je nog lekker bijkomen op het strand en genieten van de Franse zon en azuurblauwe zee. Zijn de jachten in de haven van Nice niet groot genoeg? Maak een excursie naar Monaco om grote, luxe jachten te bewonderen. Een mooie manier om indruk te maken op collega’s, partners of klanten tijdens een incentive!