Napels

De havenstad Napels is de 3ᵉ stad van Italië. Napels ligt in het zuiden van Italië aan de voet van de vulkaan de Vesuvius. Napels heeft een rijke geschiedenis, kunst en cultuur maar is met name bekend vanwege de gastronomie. En daarmee is Napels ook bekend als perfecte reisbestemming voor een korte stedentrip of een incentive reis met collega’s of partners!

Ontdek Napels

Verdwaal door de drukke steile straatjes vol met wasgoed in Napels om vervolgens decadent te genieten van de schilderachtige Amalfikust! Napels is een waanzinnige bestemming voor een stedenreis, incentive of groepsreis. Napels bovengronds is gezellig druk, maar wat te denken van een ondergrondse stadstour bij Galleria Borbonica?
Napels is gebouwd boven catacomben, ondergrondse gangen en tunnels. Wandel langs het Kasteel Castel Nuovo naar de havens van Napels. Slenter over de 3 kilometer lange promenade Lungomare. Stop bij Castel dell’Ovo voor een mooi uitzicht over Napels en omgeving, waar ook meer dan genoeg te beleven is. Een stedentrip naar Napels is écht een aanrader!

Slingerend op de scooter langs de kust geniet je van schitterende vergezichten, meters hoge kliffen en kleurrijke dorpen zoals Sorrento en Positano. Citroen- en sinaasappelbomen kleuren het landschap net als de vele olijfbomen. Proef de huisgemaakte limoncello en geniet samen met collega’s of klanten van een heerlijke gelato in Napels!

Highlights Napels
  • Kasteel Castel Nuovo
  • Kasteel Castel dell’Ovo
  • Kathedraal Duomo 
  • Dagtrip naar het eiland Capri
  • De ruïnes van Pompeii en Herculaneum
  • Vulkaan Vesuvius 
  • Galleria Borbonica 

Proef de enige échte Pizza Napolitana en sluit de maaltijd af met dé echte Italiaanse sterke espresso. Volg met je collega’s een workshop Limoncello en pizza maken op biologische boerderij en bezoek samen de vulkaan de Vesuvius of beklim de vulkaan voor een actieve invulling van de dag. Combineer dit met een bezoek aan Pompei. Sluit de dag af met een wijnproeverij bij een van de wijngaarden aan de voet van de Vesuvius.

Voel de wind door je haren tijdens de korte boottocht naar jetset eiland Capri. Hier word je opgewacht door een chauffeur en maak je per cabrio een mooie tocht over het eiland. Breng een bezoek aan de Grotta Azzurra en vergaap je aan het immens blauwe water. De Amalfikust, een kleurrijke en bijzondere bestemming die ook per scootertour uitstekend te ontdekken is!