Groningen

Groningen is een stad die altijd leeft en waar veel te ontdekken is. Het wordt het kloppende hart van noord Nederland genoemd, waardoor het aantrekkelijk is voor groepsreizen. Naast historische trekpleisters kent Groningen ook vernieuwende moderne architectuur. De Groningers zijn veel te bescheiden over hun stad. De sfeer is groots en divers met bezienswaardigheden als het Groninger Museum, Prinsentuin, Vismarkt, Martinitoren, het Forum en Brouwerij Martinus. De perfecte locatie voor een groepsreis met je collega’s of een incentive trip met zakenrelaties, businesspartners of voor je medewerkers.

Ontdek Groningen

Groningen bruist! Van energieke pleinen, volle winkelstraten en gezellige terrassen tot rustig, maar mooie rijks monumentale panden en hofjes. Wanneer je vrij rond wil dwalen in een stad met leuke ontmoetingsplekken, ga dan naar Groningen. Wat dacht je van een fiets- of solextour, een kroegentocht of city tour in spelvorm, waarbij je de marktpleinen ontdekt en tegelijkertijd iets van de cultuur en eigenheid op snuift? Er is genoeg te doen voor kleine en grote groepen. Voor een wateractiviteit, zoals suppen en varen, leent de stad zich ook goed. Je ziet schilderachtige grachten en de meest gefotografeerde plek, de Hoge der A en Lage der A. Het water kan ook buiten de stad gezocht worden. Zo is een dagactiviteit als het wad verkennen (net als op Texel & Terschelling) voor velen een bijzondere ervaring.!

In het hart van de binnenstad vind je veelzijdige borrel- en vergaderlocaties. Een bedrijfsfeest in een trendy setting, maar ook in een inspirerende kerk of een van de vele knusse restaurantjes en proeflokalen is mogelijk. Mocht je intussen al zin hebben om naar ons Grön te gaan, wij denken graag mee bij het organiseren van een geslaagde stedentrip.

Highlights Groningen
  • Martinitoren
  • Brouwerij Martinus
  • Vismarkt
  • Het Forum
  • Groningen museum
  • Prinsentuin
  • Wadlopen bij Pieterburen

Bekijk Groningen terwijl je door de stad fietst of vaart en geniet van wat je ziet! Door een wandeling of fietstocht met een gids kom je bovendien leuke feitjes over de stad en haar historie te weten. Wij vinden het ontdekken van Groningen tijdens een autorally in een Volkswagen kever of busje ook een geslaagde activiteit, wanneer het om teambuilding gaat. Of wat dacht je van een actieve SUPtocht over de grachten of een leuke pubquiz in een van de vele kroegen?
In Groningen heeft je maag het trouwens voor het kiezen. Naast de vele foodfestivals die Groningen kent, richten wij ons vooral op de leuke
proeflokalen, veelzijdige restaurants, trendy bars en brouwerijen. Bier proeven kan hier goed en voor liefhebbers van Graanjenever moet je helemaal in Groningen zijn. Dat het een veelzijdige ontdekking wordt wanneer De Reisbeleving een groepsreis of incentive voor jou samenstelt, is in ieder geval zeker. Voor alle informatie over het hippe Groningen en de omgeving, staan we paraat.