Gerlos

Het dorp Gerlos ligt op de grens van de provincies Tirol en Salzburgerland. Sinds Gerlos deel uitmaakt van de immense Zillertal Arena kan er eindeloos geskied worden.Het skigebied van Gerlos is uitermate geschikt voor de minder ervaren skiërs, maar vanzelfsprekend ook voor de ervaren skiërs! Zij kunnen zich goed uitleven op de pistes van Zell am Ziller en Königsleiten. Zo biedt het skigebied uitdagingen voor skiërs en snowboarders van alle niveaus. Liever naar Zell am See of Kirchberg? Dat kan ook!

Ontdek Gerlos

Wil je even uitrusten tijdens het skiën? Dat kan! Er zijn veel verschillende almhutten, luxe restaurants en ga zeker ook een drankje en dansje doen halverwege de pistes bij Seppi’s. Na het skiën biedt Gerlos met het grote aantal bars en cafés de ultieme après-ski. Feest vieren is echter niet de enige vorm van après-ski. Het is ook mogelijk om een tocht maken met een heuse arrenslee of te rodelen in Gerlos. In Gerlos is er voor ieder wat wils! 

De Reisbeleving heeft jarenlange ervaring in het organiseren van groepsreizen naar Gerlos. Onze ervaring en uitgebreide kennis van Gerlos zorgt gegarandeerd voor een succesvolle Reisbeleving! Wil je meer weten over Gerlos als reisbestemming? Neem dan gerust contact met ons op!

Highlights Gerlos
  • Skigebied met veel mogelijkheden
  • Ruim 200 kilometer aan pistes
  • Uitstekende après-ski
  • Rodelavond
  • Paragliden
  • Veel gezellige restaurantjes op de pistes

Het skigebied van Gerlos in de Zillertal Arena is dankzij de hoge ligging zeer sneeuwzeker. Dit betekent dat de ski- en snowboardmogelijkheden in Gerlos van begin tot het einde van het seizoen eindeloos zijn. Door de combinatie van het mooie skigebied en de super gezellige après-ski in het dorp én op de berg, is Gerlos voor jullie wintersportreis een top bestemming. Gemütlichkeit gegarandeerd. 

Ook voor de niet-skiërs in Gerlos is er een leuk programma samen te stellen: bewonder de prachtige omgeving van het dorp tijdens een sneeuwschoenwandeling, proef de lekkerste Apfelstrudl, geniet van een ontspannen tocht in een paardenslee en sluit daarna aan bij het feestgedruis.