Gent

Gent is de bekende Belgische stad aan, of eigenlijk ín, de Schelde en de Leie. De Belgische stad is namelijk gebouwd op een aantal door deze rivieren gevormde eilandjes. Gent is de ideale bestemming voor een bruisende stedentrip of een weekendje weg met de baas, om collega’s beter te leren kennen of om partners en klanten een incentive trip aan te bieden. Dichtbij maar er echt helemaal tussen uit!

Kerstreis Gent

De Gentse winterfeesten en kerstmarkten worden elk jaar druk bezocht. Met meer dan 150 kerststalletjes verspreid over de diverse pleinen van het centrum van Gent is de Belgische stad een feestje voor iedereen. Leuk voor een dagtocht in de kerstperiode of een kerstweekend in combinatie met de kerstmarkten van bijvoorbeeld Brussel of Antwerpen. Hoe ziet een Kerstreis of een incentive trip naar Gent er voor jou uit? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee!

 

Ontdek Gent

Gent is uitgeroepen tot gezelligste stad van België en daar zijn de Gentenaars erg trots op. Gent is hip, stads en Bourgondisch! Veel mensen buiten België kennen Gent van de Gentse feesten in de zomer. Gent is echter het hele jaar door een leuke bestemming. Naast vele restaurants is winkelen in Gent een beleving op zich, door haar bijzonder brede en uitgesproken aanbod, overigens niet alleen van winkels, maar van allerlei activiteiten! 

Ook is Gent is een stad waar je veel cultuur vindt. Het is eigenlijk één groot openluchtmuseum met begijnhofjes, abdijen en prachtige gildehuizen. Tijdens een verblijf in Gent is een bezoek aan de middeleeuwse burcht Gravensteen en de St. Baafskathedraal een must! Leuk idee met collega’s: een boottocht over de rivier De Leie. Tijdens de boottocht kom je langs de meest pittoreske plekjes die Gent kent. Beleef Gent samen met De Reisbeleving!

Highlights Gent
  • Graslei en korenlei
  • Kasteel het Gravensteen
  • Drie torens van gent: het Belfort
  • Sint Baafs kathedraal
  • Sint Michielsbrug
  • Klein begijnhof
  • Kerstmarkten

Leer onder leiding van een instructeur een Segway of chopper te besturen en ontdek tegelijkertijd het veelzijdige Gent. Je beleeft in Gent een verrassende mix van cultuur, geschiedenis, flitsende street art en architectuur. Gent liever op de fiets verkennen? Natuurlijk kan dat ook bij onze zuiderburen! Een klassieke rondvaart door de oude Gentse binnenstad of een extra lange verkenning van de binnenwateren klinkt misschien niet spectaculair, maar geeft wel een prachtig beeld van de Belgische stad. Originele formules als de aperitiefboot, de champagneboot en de Knabbel & Babbel Deluxe maken van deze activiteit een unieke beleving. 

Bij Gent denk je ook aan Belgische biertjes. Maak een biertour & bierproeverij en kom alles te weten over de meest bijzondere Belgische biertjes. Ideaal voor een stedentrip met collega’s of een incentive reis naar België!