Edinburgh

Ontdek Edinburgh, de hoofdstad van Schotland tijdens een uitgebreide stedentrip of een korte incentive trip. Gelegen aan de Noordzeekust en dichtbij de Schotse hooglanden. Edinburgh is een verrassend leuke stad vol cultuur, geschiedenis en gezellige avonden in de pub met collega’s, partners of klanten! Ideaal voor een incentive reis!

Ontdek Edinburgh

Gelegen tegen de vulkanische heuvels, wordt de stad verdeeld in een oud middeleeuws gedeelte (Old Town) en het Georgiaanse nieuwe gedeelte (New Town). Elk deel heeft zijn eigen charme en sfeer. Zowel de oude als de nieuwe stad vallen onder UNESCO World Heritage Site. Nog een reden om deze fantastische Schotse stad te bezoeken! 

De hoofdstraat van het oude centrum is ‘The Royal Mile’. In de aangrenzende zijstraten van The Royal Mile in Edinburgh bevinden zich veel bezienswaardigheden van deze Schotse stad. Onder de Royal Mile bevindt zich bovendien een ondergronds gangenstelsel van oude steegjes. Edinburgh heeft indrukwekkende gebouwen, mysterieuze klinkerstraatjes en interessante bezienswaardigheden. Kortom, een groepsreis op maat naar Edinburgh is sowieso een succes: of je nu een weekend met collega’s op reis gaat, of een midweek met partners of klanten reist!

Highlights Edinburgh
  • Edinburgh castle
  • National Galleries of Scotland
  • The Scotch whisky experience
  • St. Giles kathedraal
  • Botanische tuin (Royal Botanic Garden)
  • Grassmarket
  • Dean Village
  • Mary King’s Close
  • Hollyrood Palace

Volg met je collega’s een workshop bagpipe. Krijg jij geluid uit de doedelzak? Een unieke activiteit voor kleine groepen tijdens een incentive trip naar Schotland. 

Geniet van een privé stadswandeling op maat onder leiding van een Nederlandstalige gids. Verken jij de stad en omgeving liever per auto? Ga dan met een Mini Cooper Tour op pad! De omgeving net buiten het centrum van de stad is indrukwekkend. Verken met collega’s of zakenrelaties bijvoorbeeld Dean Village. Je waant je in een klein dorpje op het platteland waar je kunt genieten van de rust en waar je een mooie wandeling langs het water van de Leith kunt maken. Hebben jullie dorst gekregen van alle activiteiten?

Tijdens de Scotch Whisky Experience krijg je een rondleiding en proeverij van whiskeys van Schotse bodem. In de Whisky bar heb je een keuze uit maar liefst 300 verschillende soorten! Sluit de dag af met een Ghost Tour, een unieke beleving om het ondergronds gangenstelsel van Edinburgh te ontdekken. Griezelen in Edinburgh tijdens een stedentrip in Schotland!