Den Bosch

Den Bosch of ’s Hertogenbosch is de cultuurstad van het zuiden! Er valt altijd veel te doen en te beleven in Den Bosch. Deze stad stelt niemand teleur door haar veelzijdigheid. Voor de cultuursnuivers zijn er verschillende musea te bezoeken of rondvaarten en stadswandelingen te maken. De shopaholics kunnen losgaan in de diverse winkelstraten. Bovendien barst deze stad in het gezellige zuiden van knusse cafés, restaurants en barretjes. Genoeg ingrediënten voor een geslaagd bedrijfsuitje met collega’s!

Meer weten over een incentive reis naar Den Bosch? Neem dan gerust contact met ons op!

Ontdek Den Bosch

’s Hertogenbosch heeft een historische binnenstad met veel bezienswaardigheden, leuke winkeltjes en gezellige kroegen. In Den Bosch kun je een bezoek brengen aan de gotische Sint Janskathedraal, het Zwanenbroedershuis en het Bossche stadhuis. In het Noord-Brabants museum is het mogelijk om in de wereld van middeleeuwse kunstschilder Jeronimus Bosch te stappen. In Den Bosch is er al lopende door de stad al genoeg te zien met de vele historische panden, prachtige gevels en bijvoorbeeld de Binnendieze. Door met een gids op pad te gaan kom je veel meer te weten over de stad. Naast het historisch centrum staat Den Bosch natuurlijk bekend om zijn Bossche Bollen. Of trakteer jezelf en je collega’s op het echte Brabantse worstenbroodje. Volop te doen, te zien en te genieten in Den Bosch!

Liever naar een andere stad in Nederland? Ook dat kan!

Highlights 's Hertogenbosch
  • Sint Janskathedraal
  • Binnendieze
  • Jheronimus Bosch Art Center
  • Museumkwartier
  • Minderbroedersplein
  • Jeroen Bosch Tuin
  • Bossche Broek

Begin je dag in Den Bosch met een kopje koffie en een originele Bossche Bol. Je hebt dan genoeg energie om de stadswandeling te volgen en alles te weten te komen over ’s Hertogenbosch en de rijke historie. Voor een mooi uitzicht over de stad en omgeving beklim je de Sint Janskathedraal. Strijk neer op een terras voor een overheerlijke lunch met een Brabants worstenbroodje. In de middag is een rondvaart door de Binnendieze een unieke ervaring in deze stad. Struin nog wat door de winkelstraten, verdiep je in de kunst van Jheronimus Bosch of wandel door de Bossche Broek. Aan sfeervolle diner, borrel en danslocaties geen gebrek voor een avond vol plezier! Ga mee naar Den Bosch en laat je inspireren.