Bedrijfsreizen als incentive

Bedrijfsreizen met een groep medewerkers of collega’s hebben vrijwel altijd een specifiek doel. Het teamgevoel versterken, netwerken of als beloning voor een mooie prestatie binnen het bedrijf. Is dit laatste het geval? Dan is een incentive reis een uitstekend idee!

Wat is een incentive reis?

In veel bedrijven draait het om het behalen van specifieke doelstellingen. Teams hebben targets of bepaalde doelen die zij binnen een kwartaal of een jaar willen realiseren. Dit geeft de nodige energie en drive onder medewerkers. Hoe mooi is het als je hen extra kan motiveren door een beloning aan een doelstelling te koppelen?

Dat is waar een incentive reis voor bedoeld is. Incentive reizen zijn een beloning voor medewerkers als zij bepaalde doelen of targets hebben behaald. Dit is een leuke manier om prestaties en loyaliteit te bevorderen, maar ook om mensen met elkaar te verbinden en belangrijke waarden binnen het bedrijf te promoten. 

Kortom, een incentive reis is een mooie manier om jouw medewerkers te belonen en waarderen. En daar hoort natuurlijk een leuk programma bij!

Voorbeelden van bedrijfsreizen bij De Reisbeleving

Een bedrijfsreis kan worden georganiseerd voor een individu of voor een groep. Bij De Reisbeleving organiseren we vooral bedrijfsreizen voor groepen medewerkers van gemiddeld 20 personen. Deze reizen zijn voornamelijk bedoeld voor MKB en grote bedrijven.

Het programma van een incentive reis is altijd op maat gemaakt en is voor ons geslaagd als het de volgende elementen bevat: een echt ‘wow’-gehalte en onvergetelijke ervaringen die de deelnemers nooit meer vergeten!

Een incentive reis is bedoeld als beloning en zo richten wij het programma ook in. Ongeacht bestemming of budget, zorgen wij altijd voor een onvergetelijke reisbeleving. De lijst met eerder georganiseerde reizen waar we trots op zijn, wordt elk jaar langer.

Galadiners, privéfeesten, rodelavonden, gletsjerwandelingen: zomaar een paar activiteiten binnen incentive reizen die we voor onze klanten hebben mogen verzorgen. Het waren uiteenlopende activiteiten, maar allemaal overtroffen ze de verwachtingen.

Het effect van bedrijfsreizen

Op de arbeidsmarkt is het erg belangrijk om medewerkers tevreden te houden en hun waardering te geven. Juist vandaag de dag is dat ook hard nodig. De krapte op de arbeidsmarkt en de personeelstekorten bij bedrijven onderstrepen dit. Bestaande medewerkers het gevoel geven dat ze gewaardeerd worden, is cruciaal voor de werksfeer.

Een incentive reis draagt hier in grote mate aan bij. Het versterkt het teamgevoel, de onderlinge samenwerking, het werkplezier en de motivatie op de werkvloer. Deze positieve gevolgen noemen we ook wel het “incentive effect!”

Incentive reizen is iets wat we bij De Reisbeleving al vele jaren met veel plezier doen. We zetten ons voor meerdere bedrijven in als vaste reispartner voor bedrijfsreizen zoals: stedentrips, skireizen, incentive reizen en andere vormen van groepsactiviteiten.

Wat de wensen van jou en je team ook zijn, wij vinden een leuke en gepaste oplossing! Meer weten over onze werkwijze? Bekijk het hier.

Meer weten over Incentive reizen?

Neem direct contact op met Astrid en laat je informeren over alle mogelijkheden!

Contact opnemen

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Contact

Stap 2

Aan de slag

Stap 3

Voorstel

Stap 4

Voorbereiding

Stap 5

Op reis

Stap 6

Evaluatie

Populaire bestemmingen

Bekijk alle bestemmingen

Marrakesh

Struin door de vele kleine straten en steegjes en er komt een bonte verzameling van kleding, schoenen, kruiden, hoeden, tapijten, schalen en vazen aan je voorbij. Meer lezen

Noordwijk

Robuuste duinen, weidse bossen, kleurrijke bloembollenvelden en een zandstrand van maar liefst 13 kilometer lang. Noordwijk is door z'n centrale ligging de perfecte bestemming voor een teamuitje of event.Meer lezen

Venetië

Venetië is gebouwd op 120 eilanden, die voor een groot deel kunstmatig zijn gevormd. Om al die eilandjes met elkaar te verbinden, zijn er in Venetië maar liefst 400 bruggen.Meer lezen

Sofia

Sofia kent vele prehistorische opgravingen die je samen met collega’s tijdens een beloningsreis kunt aanschouwen bij de onalledaagse St. George Rotunda.Meer lezen

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Een stad waar we zelf nooit aan dachten, bleek een groot succes. Tijdens het pinksterweekend organiseerde De Reisbeleving voor onze personeelsvereniging het PV-weekend naar Istanbul. Een mooie stad met een leuk programma, een ontdekkingsreis op de grens tussen Europa en Azië. De Reisbeleving nam ons veel werk uit handen, werkte de offerte prima uit en reageerde snel en accuraat wanneer je vragen hebt. Aan alles werd gedacht en er was weinig onmogelijk. Geen vraag was te gek, we kregen altijd antwoord. Zelfs mooi weer wisten ze te organiseren. Sinds de terugkomst op Schiphol horen we alleen maar positieve verhalen…
Mede mogelijk gemaakt door De Reisbeleving!

Spectrum Brands

Stel in overleg jullie zakelijke reis samen

De Reisbeleving heeft jarenlange ervaring in het organiseren, samenstellen en uitvoeren van maatwerk groepsreizen. Onze ervaring en uitgebreide kennis van bestemmingen in heel Europa, goede contacten met onze samenwerkingspartners en een flinke dosis creativiteit zorgen voor een succesvolle Reisbeleving!
Neem contact op

Nieuwsbrief