De Reisbeleving in Lapland met de kerstman groep op segways

Wie zijn wij

 

Even voorstellen…

Als u overweegt een groepsreis door ons samen te laten stellen en uit te laten voeren. Dan kunnen wij ons voorstellen dat het fijn is om te weten aan wie u het organiseren van uw bedrijfsuitje of groepsreis toevertrouwd.

DE REISBELEVING is opgericht door een echte liefhebster van reizen: Astrid Drenker. Zij heeft veel werkervaring op het gebied van het organiseren en begeleiden van maatwerk groepsreizen, bedrijfsuitjes, stedentrips, skitrips en incentives. Ze is enthousiast, creatief, pragmatisch en persoonlijk in haar benadering. Dat zorgt voor inmiddels een grote groep vaste klanten uit verschillende hoeken en branches. Zij weet haar klanten te behouden. Dit lukt alleen maar door het leveren van kwaliteit en het voldoen aan (of zelfs overtreffen van) de verwachting. Astrid kon het al snel niet meer alleen en heeft de afgelopen jaren een vaste groep professionals om haar heen verzameld die met dezelfde passie en professionaliteit invulling geven aan De Reisbeleving.

 

Astrid Drenker

 

Zonder reizen geen plezier! In mijn werk is het mijn passie om een bijdrage te leveren aan een mooie reisbeleving voor groepen op de diverse bestemmingen, zowel in Nederland als in Europa. Een reisbeleving die mensen niet snel zullen vergeten! Onze persoonlijke benadering tijdens de reis is voor mij het belangrijkste. Dat merk ik ook als ik zelf aan het reizen ben, dus vertaal ik dat zoveel mogelijk door naar mijn werk. Als oprichter en directeur van een eigen bedrijf weet ik wat het motiveren van personeel kan doen. Ik vind het dan ook mooi en bijzonder om te zien wat voor effect een reis heeft op personeel en bedrijven. Onze visie ‘ verbinden door samen te beleven’ is ook mijn eigen overtuiging en reden geweest om de Reisbeleving op te zetten.

 

Chantal Fokker

 

Mijn passie voor reizen komt bij De Reisbeleving uitstekend van pas. De persoonlijke aandacht, de betrokkenheid, de uitdaging om een reis van A tot Z te laten slagen en een bijdrage te kunnen leveren een onvergetelijke reisbeleving, geven mij veel voldoening en plezier!

 

 

Ingrid Vlemingh

 

De Reisbeleving laat mij precies beleven waar ik zo enthousiast van word! Bezig zijn met mooie reizen en anderen enthousiast maken over al het aantrekkelijke wat Europa te bieden heeft! Samen met de klant op zoek gaan naar de juiste bestemming. De reis zo samenstellen dat deze nog beter uitpakt dan gedacht!

 

 

Jorienke Krieger

 

Een nieuwe ervaring is leuk, maar de ervaring kunnen delen met anderen maakt de beleving compleet! Ik zoek zelf altijd naar nieuwe, uitdagende avonturen. Het vinden van de juiste bestemming en activiteiten passend bij de wensen van een klant is een mooi onderdeel van mijn werk. Voor mij is mijn werk geslaagd als men nog lang na afloop van de reis lachend een zin begint met:
“Weet je nog toen we…”.

Menu