Wie zijn wij

Even voorstellen…

Als u overweegt een groepsreis door ons samen te laten stellen en uit te laten voeren. Dan kunnen wij ons voorstellen dat het fijn is om te weten aan wie u het organiseren van uw bedrijfsuitje of groepsreis toevertrouwd.

DE REISBELEVING is opgericht door een echte liefhebster van reizen: Astrid Drenker. Zij heeft veel werkervaring op het gebied van het organiseren en begeleiden van maatwerk groepsreizen, bedrijfsuitjes, stedentrips, skitrips en incentives. Ze is enthousiast, creatief, pragmatisch en persoonlijk in haar benadering. Dat zorgt voor inmiddels een grote groep vaste klanten uit verschillende hoeken en branches. Zij weet haar klanten te behouden. Dit lukt alleen maar door het leveren van kwaliteit en het voldoen aan (of zelfs overtreffen van) de verwachting. Astrid kon het al snel niet meer alleen en heeft de afgelopen jaren een vaste groep professionals om haar heen verzameld die met dezelfde passie en professionaliteit invulling geven aan De Reisbeleving.

 

Astrid Drenker
Zonder reizen geen plezier! In mijn werk is het mijn passie om een bijdrage te leveren aan een mooie reisbeleving voor groepen op de diverse bestemmingen, zowel in Nederland als in Europa. Een reisbeleving die mensen niet snel zullen vergeten! Onze persoonlijke benadering tijdens de reis is voor mij het belangrijkste. Dat merk ik ook als ik zelf aan het reizen ben, dus vertaal ik dat zoveel mogelijk door naar mijn werk. Als oprichter en directeur van een eigen bedrijf weet ik wat het motiveren van personeel kan doen. Ik vind het dan ook mooi en bijzonder om te zien wat voor effect een reis heeft op personeel en bedrijven. Onze visie ‘ verbinden door samen te beleven’ is ook mijn eigen overtuiging en reden geweest om de Reisbeleving op te zetten.

Chantal Fokker
Mijn passie voor reizen komt bij De Reisbeleving uitstekend van pas. De persoonlijke aandacht, de betrokkenheid, de uitdaging om een reis van A tot Z te laten slagen en een bijdrage te kunnen leveren een onvergetelijke reisbeleving, geven mij veel voldoening en plezier!

 

 

Ingrid Vlemingh
De Reisbeleving laat mij precies beleven waar ik zo enthousiast van word! Bezig zijn met mooie reizen en anderen enthousiast maken over al het aantrekkelijke wat Europa te bieden heeft! Samen met de klant op zoek gaan naar de juiste bestemming. De reis zo samenstellen dat deze nog beter uitpakt dan gedacht!

 

 

Maaike Schel
Bij De Reisbeleving wil ik anderen kennis laten maken met al het moois op de vele bestemmingen die we aanbieden. Het organiseren van de perfecte stedentrip, skitrip of incentive, compleet op maat en passend bij de wensen van de klant is de mooiste uitdaging. Wij doen er alles aan dat u geheel verzorgd wordt.
De Reisbeleving maakt van uw reis een heuse beleving!

Menu