SGR

SGR – Stichting Garantiefonds Reisgelden

 

DE REISBELEVING BV (KvK 24460262) is aangesloten bij SGR.

 

U geeft ons het vertrouwen om uw bedrijfsuitje of groepsreis door De Reisbeleving te laten organiseren en daar zullen we ons altijd volledig voor inzetten. Vanuit ons reisbureau willen wij ook een garantie geven en daarom zijn we aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden. Wat houdt dat precies voor u in?

Het zal u maar gebeuren: U heeft een reis geboekt en u bent al helemaal in de vakantiestemming. En dan komt de reisorganisatie waar u heeft geboekt in financiële problemen. U moet er toch niet aan denken? Want wat als uw reisorganisatie niet aan de financiële verplichtingen kan voldoen? Daarom is het voor elke reisorganisatie belangrijk om aangesloten te zijn bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden, ook wel SGR genoemd. De Reisbeleving is aangesloten bij deze stichting zodat we u een onbezorgde reis kunnen bezorgen!

Binnen de grenzen van deze garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de u ervan verzekerd bent vooruitbetaalde reisgelden terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

U dient wel ten alle tijden op het AANMELDINGSFORMULIER gericht aan uw deelnemers te vermelden:
‘Reisovereenkomst is afgesloten met De Reisbeleving B.V. De Personeelsvereniging is slechts bemiddelaar in de organisatie van deze reis.’


www.sgr.nl

 

Wilt u meer te weten komen over de Stichting Garantiefond Reisgelden? Ontdek hier alles over de garantieregeling:

SGR Garantieregeling

 

sgr

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Menu