Uitzicht vanuit een vliegtuig Bus in de natuur Treinstation

Partijen en verzekeringen

 

De klanten die het ons gunnen om voor hen een bedrijfsuitje, teamuitje of groepsreis te boeken, komen vrijwel altijd terug. Binnen ons klanttevredenheidsonderzoek komt met name de persoonlijke benadering en het meedenken naar voren als belangrijkste argument om tevreden te zijn. Daar zijn we trots op, blij mee en tegelijkertijd geeft ons een bevestiging van hoe we het liefst willen werken. We zijn betrokken.

De persoonlijke benadering geldt niet alleen voor onze eindgebruiker of iemand die informatie wenst. Nee, dit willen we uitdragen in al onze contacten. We hebben daarom ook langdurige samenwerking met onze partners en leveranciers. Dat werkt allereerst erg prettig en snel. Daarbij kunnen we gunstige prijzen bedingen door ons inkoopvoordeel, dit voordeel is ook uw voordeel.

 

Vervoer

 

Alle reizen van DE REISBELEVING zijn maatwerk reizen. Voor het groepsvervoer binnen Nederland, België, Frankrijk en Engeland etc. maken wij gebruik van verschillende, professionele touringcars. Als u de trein wilt pakken of wilt vliegen, dan kan dat uiteraard ook. Voor bestemmingen waarbij wordt gevlogen, maken wij gebruik van onder andere Transavia, andere lowcost airlines of lijndienstmaatschappijen zoasl KLM en Turkisch Airlines. Voor grote groepen charteren wij ook regelmatige een vliegtuig; een bijzondere ervaring om met uw collega’s een privé vliegtuig ter beschikking te hebben! Op bestemmingen waar dit mogelijk is, kunnen wij uiteraard ook de treinreis per Thalys, ICE, TGV voor u reserveren.

 

Verzekeringen

 

DE REISBELEVING is als reisbureau, aangesloten bij Allianz Global Assistance en kan dus ook voor u de reis- en / of annuleringsverzekering afsluiten. Meer informatie over de verschillende mogelijkheden, premies en poliskosten vindt u op de website van Allianz Global Assistance.

Sluit hier eenvoudig uw polis af: www.allianz-assistance.nl/DRB346

Menu