Ciudad de las Artes Valencia Zee bij Palma de Mallorca Brug in Lissabon Waterman in Marrakech

Vroegboekactie

 

Flaneren over mooie boulevards, genieten op  zonnige terrassen, bewonderen van bijzondere architectuur, genieten vanaf het water, cultuur proeven, mooie reisbelevingen beleven… Het kan allemaal!

De vluchtschema’s voor het najaar zijn bij diverse luchtvaartmaatschappijen weer bekend. Er zijn nu nog volop mogelijkheden dus wees er snel bij en profiteer van zeer gunstige tarieven!

 

Een greep uit de vele Reisbelevingen:

 

•Genieten van prachtige boulevards, luxueuze winkels, Gaudí, La Sagrada Familia… Het kan in Barcelona!

•De perfecte combinatie van een heerlijk klimaat, waanzinnig mooie uitzichten, historische gebouwen, traditionele en trendy winkels en niet te vergeten een bruisend nachtleven… Beleef het in Lissabon!

•Deze stad biedt interessante musea, heerlijke restaurants en er zijn vele cafés en terrasjes… Geniet van de mediterrane sfeer in Madrid.

•Een echte wandelstad met mooie smalle straten en historische gebouwen.
Deze stad en de haven bruisen van het leven. Bars en restaurants blijven tot laat in de nacht open. Genieten, relaxen, uitgaan en ontdekken, het kan allemaal op Mallorca.

•Na vier uur vliegen vanaf Amsterdam begint het sprookje… Een eeuwenoude, levendige stad, ommuurd met een metershoge lemen wal. U ontdekt er tal van paleizen, moskeeën, prachtige tuinen en een schitterende medina…
Beleef het sprookje van 1001-nacht in Marrakech.

•De vele smalle straatjes, kronkelige steegjes nemen u mee langs prachtige Middeleeuwse gebouwen, barokke– en Romaanse kerken en sfeervolle Franse pleintjes… Flaneer langs de aangemeerde boten, uitnodigende terrassen en proef de smaak van de stad tijdens een authentieke port proeverij… waar anders kunt u zo genieten dan in Porto.

•Deze stad bezit alles wat je voor een unieke Reisbeleving nodig hebt: mooie pleinen, een ruim aanbod van cultuur, prachtige architectuur, veel groen natuurschoon, goede restaurants, leuke winkeltjes en een breed en prachtig strand! Wij organiseren graag uw reisbeleving naar Valencia.

Menu