Voordelige groepsreis met de bus

 

Parijs, Lille, Bruggen of Gent, en zelfs Berlijn! Allemaal, elk seizoen weer, prachtige steden waar je ‘low budget’ naar toe kan met de bus! We zijn gewend steeds vaker te vliegen naar steden over de hele wereld. Maar heeft u dit jaar even iets minder te besteden voor uw groepsreis? Neem dan de bus naar één van de vele prachtige parels die Europa rijk is.

 

Parijs

 

voordelige groepsreis parijs

Hoofdstad van ‘La Douce France’, het land van wijn, stokbrood en kaas.

 

Lille

 

voordelige groepsreis lille

In het Nederlands ook bekend als Rijsel, ligt in het noorden van Frankrijk nabij de grens met België. De stad ontstond ooit op een eilandje (l’ ile) in de rivier.

 

Berlijn

 

BERLIJN_brandenburg-tor-1

Sinds de val van die roemruchte Muur in 1989, een stad in ontwikkeling. Oude, communistische bolwerken veranderen in trendy hotspots en geven Berlijn een dynamische uitstraling.

 

Belgische steden

 

BELGIE_gent-brugje

Onze zuiderburen, vriendelijk en bescheiden. U vindt op zo’n korte reisafstand al een compleet ander landschap en een geheel eigen levenswijze: de Belgen staan er om bekend dat zij volop genieten van het leven.

 

Nederlandse steden

 

NEDERLAND_fiest-sneeuw

Nederland is zeer divers. Iedere stad, iederestreek heeft wel wat bijzonders. Ons land heeft dan ook heel veel moois te bieden voor een dag of weekend weg. Varen door de AMSTERDAMSE grachten, genieten van een echt stuk LIMBURGSE vlaai en nog veel meer!

Menu