stedentrip WENEN kerk stedentrip WENEN kleuren stedentrip WENEN trein

Stedentrip Wenen

 

Voor liefhebbers van cultuur is Wenen de ideale bestemming voor een stedentrip. De stad is eigenlijk één groot openluchtmuseum waar je tal van schitterende gebouwen vind. De Stefansdom en de Donau zijn de vaste herkenningspunten van de stad. In Wenen kunt u goed shoppen en geweldig uit gaan. De gehele dag in deze stad waant u zicht in een sprookje. In de mooie theaters kun je luisteren naar prachtige concerten.

De Innere Stadt is het grootste en tevens populairste district van de stad. De Innere Stadt staat beter bekend als het eerste district. Het centrum van de Innere Stadt wordt gevormd door de Stephansplatz, maar ook de Graben en het welbekende Opera House zijn populaire bezienswaardigheden in deze wijk. Als u genoeg tijd heeft zijn bezoekjes aan het Habsburg paleis, de Nationale Bibliotheek en de zes musea in Innere Stadt ook zeker de moeite waard.

Tijdens een stedentrip naar Wenen moet je zeker ook een tour maken langs het Parlement, het Stadhuis, de schitterende Universiteit, het Kunsthistorisch museum, het Natuurhistorische Museum en uiteraard het Stadtpark. Kortom: in Wenen vind je genoeg bezienswaardigheden die je niet mag missen!

 

Highlights Wenen

 

De Donau
Innere Stadt
Mariahilferstraße
Donauturm
Neuer Markt
Friedensreich Hundertwasser
Ringstraße

 

Groepsreis Wenen

 

Bezoek Wenen tijdens een 3-daagse vliegreis met 2 ***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt, transfer incl. Nederlandstalige assistentie.

INDICATIEPRIJS € 339,- p.p. (minimale deelname 50 personen)

Een groepsreis naar Wenen is uiteraard ook samen te stellen naar uw wensen. Wij komen graag in contact met u om u verder te informeren.

 

De Reisbeleving

 

Beleef een prachtig concert in WIENER ORCHESTER.
Neem de HISTORISCHE TRAM door het prachtige Wenen. Beleef een koninklijke verwenbeurt met een wandeling door PALEIS SCHÖNBRUNN. Fiets langs alle HIGHLIGHTS van wenen. Geniet van een muzikale wijn avond inclusief een heerlijk diner in GRINZINGER

Menu