stedentrip WENEN kerk stedentrip WENEN kleuren stedentrip WENEN trein

Stedentrip Wenen

 

Wenen is eigenlijk één groot openluchtmuseum vol met prachtige gebouwen, met de Stefansdom en de Donau als vaste herkenningspunten. Een stad waar u lekker kunt shoppen, geweldig uit kunt gaan en waar u zich de hele dag in een sprookje waant. Vergeet ook niet te luisteren naar de meest prachtige concerten in de mooiste theaters.

Het grootste en meest populaire district in Wenen is de Innere Stadt, beter bekend als het eerste district. De Stephansplatz vormt het centrum van de Innere Stadt, maar ook het welbekende Opera House en de Graben zijn bekende bezienswaardigheden van deze wijk. Heeft u voldoende tijd? Denk dan aan een bezoek aan het Habsburg paleis, de Nationale Bibliotheek en de zes musea die de Innere Stadt rijk is.

Vergeet ook niet een tour te maken langs het Stadhuis, het Parlement, de prachtige Universiteit, het Natuurhistorische Museum, het Kunsthistorisch museum en natuurlijk het Stadtpark. Start uw stedentrip naar Wenen zorg ervoor dat u geen enkele bezienswaardigheid mist.

 

Highlights Wenen

 

De Donau
Innere Stadt
Mariahilferstraße
Donauturm
Neuer Markt
Friedensreich Hundertwasser
Ringstraße

 

Groepsreis Wenen

 

Bezoek Wenen tijdens een 3-daagse vliegreis met 2 ***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt, transfer incl. Nederlandstalige assistentie.

INDICATIEPRIJS € 339,- p.p. (minimale deelname 50 personen)

Een groepsreis naar Wenen is uiteraard ook samen te stellen naar uw wensen. Wij komen graag in contact met u om u verder te informeren.

 

De Reisbeleving

 

Beleef een prachtig concert in WIENER ORCHESTER.
Neem de HISTORISCHE TRAM door het prachtige Wenen. Beleef een koninklijke verwenbeurt met een wandeling door PALEIS SCHÖNBRUNN. Fiets langs alle HIGHLIGHTS van wenen. Geniet van een muzikale wijn avond inclusief een heerlijk diner in GRINZINGER

Menu