Stedentrip Stockholm

 

Stockholm wordt vaak liefkozend ‘Het Venetië van het Noorden’ genoemd en is eenvoudigweg een prachtige bestemming. Stockholm ligt veel dichterbij Amsterdam dan men vaak denkt. Twee uurtjes vliegen en uw Zweedse ervaring begint!

Het is een stad gebouwd op meer dan veertien, door bruggen met elkaar verbonden eilandjes met in het midden een indrukwekkend middeleeuws centrum. Het Koninklijk Paleis (Kungliga Slottet) ligt in het midden van de Oude Stad (Gamla Stan). Het gebied om het paleis, is één van de best bewaarde middeleeuwse stadscentra ter wereld.

De ligging van de stad geeft Stockholm een hele bijzondere en eigen sfeer: Kleine straatjes, felgekleurde huizen, kastelen en paleizen aan de ene kant, het uitgestrekte water en het vele groen aan de andere kant. Wandelen of per boot Stockholm verkennen, het kan allebei.

Stockholm biedt daarnaast tal van designerboetiekjes, vele galerieën en musea en een internationaal vermaard uitgaansleven. Aan restaurants heeft Stockholm geen tekort. Hippe eetcafés worden afgewisseld met eeuwenoude nostalgische restaurants. De typisch Zweedse gehaktballetjes, Köttbullar genaamd smaken in Stockholm toch echt het beste. Kortom een ideale bestemming voor groepsreizen.

 

Highlights Stockholm

 

Gamla Stan

Kungliga Slottet

Drottningholm

Vasa Museum

Nordiska Museet

Kaknästornet

Moderna Museet

Archipel

Skansen

 

Groepsreis Stockholm

 

Tijdens een 3-daagse groepsreis kunt u de mooiste highlights van Stockholm ontdekken. Deze groepsreis is inclusief vliegreis, 2 ***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt, transfer incl. gids.

INDICATIEPRIJS € 485,- p.p. (minimale deelname 50 personen)

Wilt u de reis liever naar eigen wens aanpassen? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u om uw ideale groepsreis naar Stockholm te realiseren!

 

De Reisbeleving

 

SUNSET CRUISE varen langs de rotseilandjes, een verzorgd diner en genieten van een adembenemende zonsondergang. EILANDHOPPEN Voor diegenen die er niet genoeg van kunnen krijgen: per zeiljacht de ongeveer 24.000 eilandjes van de Scherenkust verkennen. DJURGARSKANALEN ontspannen kajakken over één van de mooiste waterroutes van Scandinavië…

Menu