Stedentrip Sevilla

 

Sevilla, de stad van romantiek, van lange nachten, de flamenco, met temperament, van eten & drinken, praten, van sinaasappelbomen, de pleinen, van macho’s, van passie en van cultuur. De hoofdstad van de autonome Spaanse regio Andalusië laat niemand onberoerd. De stad heeft het grootste historische centrum van Europa, vol met monumenten, interessante musea, romantische parken en vele bezienswaardigheden.

Een van de bekendste gebouwen van de stad is de kathedraal Maria de la Sede. Het symbool van de stad, de “Giralda”, maakt er deel van uit. Deze 96 meter hoge klokkentoren was oorspronkelijk een Moorse minaret, ooit de hoogste ter wereld.  Wie nog nooit in Sevilla is geweest, heeft een geweldige belevenis voor de boeg. U wordt verliefd op deze beeldschone stad, de mensen en de cultuur. Voordat u het weet wordt u meegezogen met het ritme van de stad. Sevilla bruist van de energie en slaapt nooit. Kortom zeer geschikt voor groepsreizen met energie!

 

Highlights Sevilla

 

Alcázar

Torre del Oro

Plaza de Toros

Museo Provincial de Bellas Artes

Barrio de Santa Cruz

Museo Arqueológico

Flamenco

Casa de Pilatos

Museo Arqueológico

Museo de Bellas Artes

 

Groepsreis Sevilla

 

Wilt u een bezoek brengen aan Sevilla met een groepsreis? Een van de mogelijkheden is een 4-daagse vliegreis inclusief transfer, 3 ***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt, stadswandeling incl. gids, reisbegeleiding.

INDICATIEPRIJS € 449,- p.p. (minimale deelname 50 personen)

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een groepsreis op maat voor u? Wij nemen graag contact met u op om alle mogelijkheden te bespreken.

 

De Reisbeleving

 

BOOTTOCHT vaar over de Guadalquivir en beleef Sevilla vanaf het water. SHERRY PROEVERIJ de sherry uit Sevilla is zeer bekend en bestaan al over de 50 jaar. Proef en beleef het echte Andalusië! ALCÁZAR heerlijk ronddwalen in het paleis dat een onmiskenbare Moorse uitstraling heeft. TORRE DEL ORO Beklim deze ‘’gouden toren’ en geniet van een prachtig uitzicht over de Gualdaquivir. TAPAS LUNCH proef de echte smaak van de Sevillaanse keuken…

Menu