Stedentrip Rome

 

Rome, eens hoofdstad van het oppermachtige Romeinse Rijk, is al eeuwenlang één van de meest indrukwekkende steden ter wereld. Het historische stadscentrum bevindt zich op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Rome is ook de zetel van de paus, die het gezag voert over de dwergstaat Vaticaanstad.

De stad heeft talloze wereldberoemde monumenten op haar visitekaartje staan: het imposante Colosseum, het sfeervolle Pantheon, het tot laat in de avond levendige Piazza Navona, de alom bekende Trevi fontein, de luxueuze Via Condotti en de kleurrijke Spaanse Trappen! En dan biedt de stad ook nog vele prachtige musea en de overweldigende Sint Pieter. Rome telt ook een groot aantal parken waar vaak veel te beleven valt. Het bekendst is Villa Borghese.

Voor een shopbeleving zijn er tal van mooie winkelstraten en sfeervolle markten te vinden. Behoefte aan een pauze tijdens het shoppen, keuze genoeg uit de typisch Italiaanse koffiebars. Tot slot voor heerlijk Italiaans eten en een bruisend nachtleven is Rome een uiterst smaakvolle beleving. Kortom voor diverse groepsreizen een mooie ervaring!

 

Highlights Rome

 

Forum Romanum

San Clemente

Castel Sant’Angelo

Borghese

Piazza di Spagna

National Pastamuseum

De Galleria Borghese

De Galleria Nazionale d’Arte Moderna

 

Groepsreis Rome

 

Ontdek alle hoogtepunten van Rome tijdens een 3-daagse vliegreis met 2 ***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt, transfer incl. Nederlandse gids.

INDICATIEPRIJS € 449,- p.p. (minimale deelname 50 personen)

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een groepsreis naar Rome? Wij nemen graag contact met u op.

 

De Reisbeleving

 

EXPEDITIE ROME beleef zelf het Bernini Mysterie in de kleine straatjes van de oude stad. PIZZA WORKSHOP onder deskundige begeleiding van een echte pizzabakker leert u de kneepjes van het vak. VESPA TOUR verrassende scootertour in stijl langs alle wereldberoemde monumenten. ROMA BY NIGHT diner aan een eeuwenoud pleintje en dansen in een hippe club…

Menu