Stedentrip Riga

 

Riga, de hoofdstad van Letland, is de parel aan de kroon. Een populaire bestemming in de Baltische staten en de laatste jaren enorm in opkomst! Riga is een mix van culturen en sferen. Ontdek de sfeervolle verborgen hoeken van Riga, straten met kinderkopjes en de prachtige parken. De historische binnenstad is goed bewaard gebleven en heeft daarom een plaats verdiend op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Haal uw hart op met alle architectuur, ontspan in één van de vele cafés of op een zonnig terras.

Vergeet niet te genieten van de goede service en maaltijden in de authentieke restaurants. Letten houden, net als veel Nederlanders, van soep en de Zup Zup Lounge is een perfecte plek om de verschillende soorten uit te proberen. U kunt maar liefst kiezen uit 24 smaken. Proef en laat u verrassen. Riga, ooit een welvarende Hanzestad, de sporen zijn nog altijd zichtbaar…  Kortom een ideale bestemming voor groepsreizen!

 

Highlights Riga

 

Bezettingsmuseum

Dom van Riga

Etnografisch Openluchtmuseum

Maskavas

National Kunstmuseum

Zeevaartmuseum

Sint Jakobskerk

Oorlogsmuseum

Petruskerk

Schwarzhäupterhaus (Melngalvi nams)

Vrijheidsmonument

Slot van Riga

Art nouveauwijk

 

Groepsreis Riga

 

Verken Riga tijdens een 4-daagse vliegreis inclusief transfers, 3 ***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt, stadswandeling incl. gids.

INDICATIEPRIJS € 339,- p.p. (minimale deelname 50 personen)

Een groepsreis naar Riga kan naar eigen wens ingevuld worden. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

De Reisbeleving

 

CRUISE vaar over de Dauguva en beleef Riga vanaf het water. LATVIAN OPERA geniet van een prachtig gebouw en voorstelling in Letse sferen. ST. PETERS KATHEDRAAL gotische architectuur en een fantastisch uitzicht over de stad. BLACK BALSEM proef de smaak van het beroemde drankje achter de geheime deuren van de Alchemic Laboratory…

Menu