Uitzicht Porto stedentrip PORTO BOOT stedentrip PORTO VAT

Stedentrip Porto

 

Porto is hét goed bewaarde geheim van Portugal. Mystiek gelegen aan de oevers van de Douro waant u zich tijdens een zonnige stedenreis of incentive al snel terug in de tijd. De vele smalle straatjes, kronkelige steegjes nemen u mee langs prachtige Middeleeuwse gebouwen, barokke– en Romaanse kerken en sfeervolle Franse pleintjes. Niet voor niets staat de stad op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Net als de schilderachtige Amalfikust in Zuid-Italië is Porto gebouwd op heuvels en steekt kleurrijk af tegen het blauwe water van de Douro. Flaneer langs de aangemeerde boten, uitnodigende terrassen en proef de smaak van de stad tijdens een authentieke port proeverij. Ook culinair is het genieten geblazen. Een bezoek aan de Mercado do Bolhão mag dan ook niet ontbreken. Kleurrijke marktkramen met vers gevangen vis, prachtige fruitsoorten en heerlijk gerijpte hammen zijn een prachtig fotodecor. Al deze pure producten worden op authentieke wijze bereidt tot heerlijke Portugese specialiteiten die zorgen voor een ware smaakexplosie.

Op zoek naar een uniek souvenir, breng dan een bezoek aan de Vandoma vintage markt op zaterdag. Een andere leuke tip voor tijdens een groepsreis is een bezoek aan Lello & Irmão Bookstore, één van de mooiste boekwinkels van de wereld. En voor wie houdt van moderne kunst en cultuur mag een bezoek aan het Casa da Música, ontworpen door de Nederlander Rem Koolhaas, en het museum voor Moderne kunst Fundação de Serralves niet ontbreken. Kortom een fantastische stedenreis of incentive bestemming die menig reiziger doet verbazen!

 

Highlights Porto

 

Ponte Dom Luís
Mercado do Bolhão
Igreja dos Clérigos
Ribeira

 

Groepsreis Porto

 

Tijdens een groepsreis kunt u de prachtige highlights van Porto verkennen. Bijvoorbeeld tijdens een 3-daagse vliegreis, met 2***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt, transfer incl. Nederlandstalige assistentie.

INDICATIEPRIJS € 349,00 p.p. (minimale deelname 50 personen).

Wij nemen graag contact met u op om u verder te informeren over alle mogelijkheden.

 

De Reisbeleving

 

CULINAIRE WANDELING  door het authentieke stadshart Ribeira. BEKLIM de Torre dos Clérigos en geniet van een waanzinnig uitzicht over Porto en de Douro. Proef de smaak van de stad tijdens een BEZOEK aan de kleurrijke Mercado do Bolhão. En toost met een goed glas port terwijl u geniet van het uitzicht op de imposante Ponte Dom Luís.

Menu