Stedentrip Newcastle

 

Newcastle, een levendige stad waar mooie architectuur en geschiedenis gecombineerd worden met wereldprimeurs, de nieuwste bezoekersattracties en niet te vergeten een vriendelijke bevolking. De twee gebieden Newcastle en Gateshead worden gescheiden door de rivier de Tyne, maar zijn tegelijkertijd ‘broederlijk’ verbonden door 7 bruggen.

Newcastle is Winkelstad nummer 1! Behalve een ruime keuze aan moderne winkels vindt u in Newcastle kleurrijke, typisch Engelse markten met tal van snuisterij- en antiekwinkeltjes. Aanraders: Metro Centre, Discovery Museum, CitySightseeing Newcastle, Chinatown, The Gate, Angel of the North. Proef vanaf november de typisch Engelse kerstfeer. Wandelend door de feestelijk versierde straten, klinken Christmas Carols op de achtergrond. Op de gezellige kerstmarkten shopt u de meest originele cadeaus.

Het is zeker een aanrader om tijdens het shoppen eens het lokale bier te proeven, Newcastle Brown. Ontdek deze boeiende hoofdstad van Noord-Engeland tijdens een 3-daagse MiniCruise. Kortom een ideale bestemming voor groepsreizen!

 

Highlights Newcastle

 

Black friars

Castle Keep

Grey’s Monument

Hadrian’s Wall

Holy Jesus Hospital

Leazes Park

 

Groepsreis Newcastle

 

Een groepsreis naar Newcastle bestaat uit een 3-daagse bootreis, retourovertocht IJmuiden – Newcastle, 2x overnachtingen aan boord van het cruiseschip in een 2 persoonsbinnenhut, transfer Terminal Newcastle – Centrum en v.v.

INDICATIEPRIJS € 119,- p.p. (minimale deelname 50 personen).

De groepsreis is uiteraard in te vullen naar eigen wens. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

 

De Reisbeleving

 

NEWCASTLE één van de verborgen parels van het Verenigd Koninkrijk. 1000 jaar oude stad is ‘the place to be’ . Bewonder: DE MUUR VAN HADRIANUS monumentale hedendaagse gebouwen, de QUAYSIDE met haar ambitieuze projecten als de Gateshead Millennium Bridge, muziekcentrum The Sage en het museum voor hedendaagse kunst The Baltic. Bezoek een PUB want in feesten is men goed! SHOPPEN in het grootste winkelcentrum van de Europese Unie, boetiekjes, internationale winkelketens, gezellige markten en grote winkelcentra…

Menu