Stedentrip New York

 

New York, die veelbezongen wereldstad met een overweldigende reputatie, een stad met onbegrensde mogelijkheden. New York biedt niet alleen een indrukwekkende skyline, het Vrijheidsbeeld, the Empire State Building en Times Square. Met haar vele musea is deze metropool een waar paradijs voor liefhebbers van kunst. De winkelmogelijkheden zijn bijna eindeloos, net zoals de keuze uit theater- en musicalshows. En dat alles afgewisseld met de rust van de vele stadsparken.

New York is ingedeeld in vijf stadsdistricten: The Bronx, Queens, Brooklyn, Staten Island, Manhattan  en deze zijn weer verdeeld in wijken zoals Chinatown en Meatpacking District. Elke wijk heeft zijn eigen specifieke sfeer, kenmerken en mogelijkheden. Wat ze wel gemeen hebben, zijn de vriendelijke en behulpzame bewoners. Wijken ontdekken en verkennen kan per voet, fiets, bus of niet te vergeten de typische gele NY taxi´s. Voor ieder wat wils.

New York, met recht “The city that never sleeps”… Kortom een ideale bestemming voor groepsreizen!

 

Highlights New York

 

Museum of Modern Art

Circle Line Havenrondvaart

Brooklyn Bridge

Central Park

Fifth Avenue

Guggenheim Museum

 

Groepsreis New York

 

Eén van de mogelijke groepsreizen naar New York is een 4-daagse vliegreis met 2 ***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt, transfer, gids, 2 x diner, Bike&Roll, Harlem Tour incl bezoek gospelkoor.

INDICATIEPRIJS € 1325,- p.p. (minimale deelname 50 personen)

Ontvangt u graag meer informatie voor een groepsreis naar New York? Wij nemen graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 

De Reisbeleving

 

GROUND ZERO bezoek het indrukwekkende 9/11 monument waar verdriet en hoop samenkomen. ROLLERSCATEN ontspannen door bijvoorbeeld het beroemde Central Park scaten. BIKE TOUR Manhattan Skyline, Brooklyn Bridge, Central Park… HALLELUYA! woon een swingende kerkdienst bij in de wijk Harlem en zing uit volle borst mee. SOHO RALLY een bijzondere verkenningstocht door dé kunst- en cultuurwijk van de miljoenenstad…

Menu