Stedentrip Nederland

 

Nederland is zeer divers; iedere stad, iedere streek heeft wel wat bijzonders. Ons land heeft dan ook heel veel moois te bieden voor een dag of weekend weg. Varen door de Amsterdamse grachten, genieten van een echt stuk Limburgse vlaai, het beklimmen van de Domtoren in Utrecht, culinair genieten in Rotterdamse of een wandeling door Koninklijk Den Haag. Of een workshop discodansen in Enschede, schermen in Middelburg, Bossche Bollen maken in ’s-Hertogenbosch, op de step door Groningen? In eigen land is niets onmogelijk!

Buitenlandse toeristen willen vaak ook iets echt typisch Nederlands meemaken, zoals de traditionele Hollandse vissersdorpen Volendam en Marken, de kaasmarkten in Alkmaar en Gouda en de molens van de Zaanse Schans en Kinderdijk of de Haven van Rotterdam. Een bijzonder gegeven want de  meeste Nederlanders zijn hier vaak zelf nog nooit geweest.

Kortom laat u eens verrassen door Nederland en beleef het zelf. Een frisse en open blik is het uitgangspunt. Kortom een ideale bestemming met diverse mogelijkheden voor groepsreizen of een bedrijfsuitje.

 

Highlights Nederland

 

Rijksmuseum Amsterdam

Van Gogh Museum

Kröller-Müller Museum

Mauritshuis

Openluchtmuseum Arnhem

Museum Boijmans Van Beuningen

Paleis Het Loo

Keukenhof

Deltawerken

De molens van Kinderdijk zijn sinds 1997 Werelderfgoed

 

Groepsreis binnen Nederland

 

Een bezoek naar één van de vele mooie steden in Nederland kan vanaf € 65,-per persoon. Afhankelijk van uw wensen kan deze prijs variëren. Wilt u meer informatie over een groepsreis binnen Nederland naar uw wensen? Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

 

De Reisbeleving

 

DE DOM beklimmen in Utrecht. Varen door de AMSTERDAMSE GRACHTEN. Mountainbiken in LIMBURG. Lunchen op de EUROMAST in Rotterdam. KAAS PROEVEN in Alkmaar. Er zijn zoveel mogelijkheden in ons eigen kleine kikkerlandje…

Menu