stedentrip NAPELS kunst stedentrip NAPELS kust stedentrip NAPELS fruit stedentrip NAPELS stad

Stedentrip Napels & Sorrento – Amalfikust

 

Verdwaal door de drukke steile straatjes vol met wasgoed in Napels om vervolgens decadent te genieten van de schilderachtige Amalfikust! Een waanzinnige bestemming voor een kleurrijke incentive of groepsreis. Eerst Napels zien en dan sterven luidt het gezegde…

Napels bovengronds is gezellig druk maar wat te denken van een ondergrondse stadstour, proef de enige échte Pizza Napolitana en proef dé sterkste espresso. Slingerend langs de kust geniet u van schitterende vergezichten, meters hoge kliffen en kleurrijke dorpen zoals Sorrento en Positano. Citroen- en sinaasappelbomen kleuren het landschap net als de vele olijfbomen. Proef de huisgemaakte limoncello en geniet van een heuse Gelato!

Voel de wind door uw haren tijdens de korte oversteek naar jetset eiland Capri. Hier wordt u opgewacht en maakt u per cabrio een mooie tocht over het eiland. Fashionista’s halen hun hart hier op en shoppen naar hartenlust. Breng een bezoek aan de grotto azzurra en vergaap u aan het immens blauwe water en de prachtige schittering. De Amalfikust, een kleurrijke en bijzondere incentive bestemming!

 

Highlights Amalfikust Napels & Sorrento

 

Napels down under
Capri island – cabrio tour
Positano – Rocking dinner
Pompeii
Sorrento – muzikaal dinner
Vesuvius adventure

 

Groepsreis Napels & Sorrentino

 

Tijdens een 3-daagse vliegreis naar Napels & Sorrentino komen alle belangrijke bezienswaardigheden aan bod. De 3-daagse vliegreis is inclusief 2***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt, transfer incl. Nederlandse assistentie.

INDICATIEPRIJS € 475,00 p.p. (minimale deelname 50 personen).

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een groepsreis naar Napels & Sorrentino? Wij nemen graag contact met u op.

 

De Reisbeleving

 

Original PIZZA NAPOLITANA. DEEP DOWN UNDER NAPOLI stadstour. Terug in de tijd tijdens een bezoek aan POMPEII. Boottocht naar JETSET EILAND CAPRI & CABRIO TOUR. Muzikaal diner met ZINGENDE OBERS IN SORRENTO.  Zelf LOMONCELLO en pizza maken op biologische boerderij. Met jeeps of quads de VESUVIUS beklimmen. Een diner met een waanzinnig uitzicht en DISCO-NIGHT in een grot in Positano.

Menu