Stedentrip Marrakech

 

Marrakech ligt aan de grens met de Sahara en wordt omringt door het imposante Atlasgebergte. Na vier uur vliegen vanaf Amsterdam begint het sprookje. Marrakech is een eeuwenoude, levendige stad, ommuurd met een metershoge lemen wal. U ontdekt er tal van paleizen, moskeeën, prachtige tuinen en een schitterende medina.

Het kloppende hart van Marrakech is het wereldberoemde Jemaa El Fna plein. Hier komt u, overdag en ‘s avonds, ogen te kort om de waarzeggers, mimespelers, acrobaten, slangenbezweerders en waterdragers te bekijken. Er zijn kraampjes met onder andere vers typische Marokkaanse gerechten; lam, couscous, noten, dadels, vijgen en kruiden. Kijken, ruiken en proeven dus.

Ook de oude souks (markten) zijn de moeite van een ontdekkingstocht waard. Sommige delen zijn overdekt of beschut tegen de zinderende hitte van de zon. In de vele kleine straten en steegjes komt een bonte verzameling van kleding, schoenen, kruiden, hoeden, tapijten, schalen en vazen voorbij. Kortom groepsreizen als in een sprookje…

 

Highlights Marrakech

 

Medina de Marrakech

Koutoubia Moskee

Palais de la Bahai

Souks

Jardin Majorelle

Paleis Dar M’Nebhi

Hammam

Dar Si-Saïd

Velle Nouvelle

 

Groepsreis Marrakech

 

Wilt u deze prachtige stad verkennen tijdens een groepsreis? Eén van de mogelijkheden voor een groepsreis naar Marrakech is een 5-daagse vliegreis met 4 ***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt, transfer incl. gids.

INDICATIEPRIJS € 585,- p.p. (minimale deelname 50 personen)

De groepsreis naar Marrakech is in te vullen naar eigen wens. Wij informeren u graag verder over alle mogelijkheden.

 

De Reisbeleving

 

SOUK RALLY een verkenningstocht te voet door de souks met haar leer- en babouches (sloffen) verkopers, smeden, wolververs en leerlooiers, pottenbakkers en kruidenverkopers, houtbewerkers en wevers. MARRAKECH BY NIGHT traditionele Marokkaanse feestavond met muziek, dans, paarden en show. OURIKA VALLEI een tocht per 4×4 door één van de meest indrukwekkende valleien van het Atlas Gebergte…

Menu