stedentrip MADRID uitzicht stedentrip MADRID retiropark

Stedentrip Madrid

 

Madrid, ligt als hoofdstad van Spanje op zo’n 655 meter hoogte en is daarmee de hoogstgelegen stad van Europa. Zodra u voet zet op Spaanse bodem, proeft u de ontspannen sfeer en het buitenleven die kenmerkend is voor de Madrileňos.

De stad biedt interessante musea, heerlijke restaurants en er zijn vele cafés en terrasjes. Chueca is één van de meest authentieke maar ook kosmopolitische delen van de binnenstad. Dit deel van de stad staat letterlijk volgepakt met restaurants, bars en terrassen, en is één van de meest populaire wijken. Er zijn veel winkels van chique modehuizen, en ook een aantal kunstgaleries. De Madrilenen  zijn echte levensgenieters. Ze vullen hun vrije uurtjes graag met uitgaan in de breedste zin van het woord.

Voor een speciale een eetbeleving uit Madrid, kiest u voor de ‘cocido madrileño’, de meest traditionele stoofpot van Madrid. Ook de typische Spaanse tapas is natuurlijk een aanrader. Spanjaarden staan niet bekend om hun haast en spoed, ook niet qua eten. Er valt dan ook 24 uur per dag genoeg te doen. Om 3 uur ’s nachts zijn er bijna nog net zoveel mensen op straat als om 3 uur ’s middags. Madrid bruist, ieder moment van de dag. Kortom Madrid, een ideale bestemming voor bruisende groepsreizen!

 

Highlights Madrid

 

Prado Museum

Faro de Madrid

Palacio Real

Plaza Mayor

La Cibeles

Plaza Puerta del Sol

El Rertiro

Centro de Arte Reina Sofia

 

Groepsreis Madrid

 

Verken de hoofdstad van Spanje tijdens een groepsreis naar Madrid! Bijvoorbeeld met een 4-daagse vliegreis inclusief transfer, 3 ***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt, stadswandeling incl. gids, reisbegeleiding.

INDICATIEPRIJS € 449,- p.p. (minimale deelname 50 personen)

Uiteraard zijn er vele andere mogelijkheden voor uw groepsreis naar Madrid. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

 

De Reisbeleving

 

SEGWAYTRIP ontdek Madrid op de leuke en bijzonder gemakkelijke manier. FIETSTOUR een hilarische manier om de stad te verkennen. Vooral omdat de Spanjaarden niet/nauwelijks fietsen! REAL MADRID breng een bezoek aan het Santiago Bernabéu stadion! Een wedstrijd bijwonen is helemaal een beleving! RETIRO PARK is het mooiste en grootste park van Madrid. Op zaterdag en zondag is het er gezellig, met straatmuzikanten, verkopers, handlezers en Madrileense families. GET ON THE ROOF geniet de meeste fantastische uitzichten tijdens deze ‘dakentour’. U komt op plaatsen waarvan u het bestaan niet wist…

Menu