stedentrip LONDEN algemeen stedentrip LONDEN eye

Stedentrip Londen

 

Londen is één van de belangrijkste steden ter wereld en een stad met vele gezichten: talloze nationaliteiten uit alle windstreken geven Londen op allerlei bijzondere manieren kleur. De Big Ben, de Houses of Parliament, de TowerBridge, Piccadily Circus, Trafalgar Square, St. Paul’s Cathedral en Buckingham Palace zullen u zeker bekend in de oren klinken. Ook is Londen dè theater- en musicalstad van Europa.

Nog steeds blijven er vele speciale plekken over om te ontdekken en te proeven. Een heerlijke high tea of een fish & chips moment in een pub, zijn vanouds her de bekendste eetbelevingen. Of laat u verleiden naar de verrassende markten en mooie winkels om te shoppen.

Zeker in de kerstperiode pakt London extra uit met vele kerstversieringen, prachtige etalages en sfeervolle kerstmarkten. Een stedentrip naar London is het gehele jaar door een belevenis. Men zegt namelijk niet voor niets ‘London is the place for you! ’ … Kortom, Londen een ideale bestemming voor groepsreizen!

 

Highlights Londen

 

Westminister Abbey

Tower of London

Hyde Park

London Eye

Harrods

Tate Modern

Dickens House

 

Groepsreis Londen

 

Ontdek Londen tijdens een 3-daagse busreis incl. Eurotunnel, 2 ***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt, stadstour incl. bus & Nederlandse gids, reisbegeleiding.

INDICATIEPRIJS € 205,- p.p. (minimale deelname 50 personen)

De groepsreis naar Londen is uiteraard geheel naar eigen wens samen te stellen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

De Reisbeleving

 

DISCOVER LONDON ontdek Londen en haar bijzondere plekken onder begeleiding van een Nederlandse gids. LONDON EYE op 135 meter hoogte een adembenemend 360º uitzicht over de gehele stad. THAMES CRUISE vaar over de befaamde rivier de Thames met na elke bocht weer een ander uitzicht op historisch Londen. MUSICAL keuze te over want Londen is dè musicalstad…

Menu