stedentrip KRAKAU stad stedentrip KRAKAU terras

Stedentrip Krakau

 

Krakau, een bij velen onbekende stad. En dat is onterecht! Deze parel in het zuiden van Polen zou op iedere shortlist moeten staan. Krakau is een stad met een rijke historie, een stad met een ziel! Hip, modern en historisch wisselen elkaar af. Al jaren lang trekt Krakau bijzondere mensen aan: artiesten, wetenschappers, architecten, studenten en nu ook toeristen.

Iedereen draagt zijn steentje bij aan de bijzondere sfeer die hier heerst. Ruik en proef de lokale specialiteiten, leer de bevolking kennen of koop gewoon iets leuks of unieks in de gezellige winkelstraatjes, op de markten of in de moderne winkelcentra!

Ontdek de oude stad en vergeet niet de Joodse wijk Kazimierz met zijn bijzondere sfeer. Hippe clubs en bruine café’s, rijke historie, chique en authentieke hotels, trendy restaurants, de smaakvolle regionale keuken… Dit alles en nog veel meer vindt u in Krakau … Kortom een ideale bestemming voor groepsreizen!

 

Highlights Krakau

 

Grote Markt

Mariakerk

Raadhuistoren

Lakenhallen

Wawelburcht

Wawelkathedraal

Kazimierz

National Museum

Barbaken

 

Groepsreis Krakau

 

Eén van de mogelijkheden voor een groepsreis naar Krakau is een 4-daagse vliegreis, transfer, 3 ***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt, stadswandeling incl. gids, reisbegeleiding.

INDICATIEPRIJS € 395,- p.p. (minimale deelname 50 personen)

Uiteraard stemmen wij de groepsreis naar Krakau graag geheel naar uw eigen wensen af!

 

De Reisbeleving

 

HISTORISCHE BINNENSTAD struin en bewonder de Lakenhal, Maria Kerk en de vele andere bijzondere gebouwen. Verdwaal in KAZIMIERZ en adem de sfeer van deze wijk in. FOLKORISCHE DINER geniet van de ontspannen sfeer, typische Poolse gerechten en gezellige folklore muziek.

AUSCHWITZ ga terug in de tijd en sta oog in oog met het verleden. WIELICZKA bewonder het labyrint van onderaardse gangen in de zoutmijnen. ZAKOPANE de natuur in, een tocht op een arrenslee en bewonder het pittoreske bergdorp vanaf de top …

Menu