stedentrip ISTANBUL web stedentrip ISTANBUL lampjes stedentrip ISTANBUL bosphorus stedentrip ISTANBUL bank

Stedentrip Istanbul

 

Istanbul brug tussen Europa en Azië. Hoofdstad in Byzantijnse en Osmaanse tijden; een bijna sprookjesachtige stad waar eens 122 sultans regeerden. Vandaag de dag de grootste stad van Turkije met, gewoon op straat, overal die indrukwekkende mix van Oost en West, van ‘toen’ en ‘nu’, van traditie en trendy.

Adembenemende sultanpaleizen, de Ayia Sophia, de Blauwe Moskee en een kopje Turkse thee in de Grand Bazaar. Ontdek Kadikoy met de veerpont, een minder toeristisch gedeelte van de stad; deze traditionele, overwegend islamitische wijk aan de Bosporus is het culturele centrum van het Aziatische deel van de stad.

De vele cafés en restaurants trekken vooral locals en u kunt hier dan ook het echte Istanbul proeven. Of winkelen op één van de moderne boulevards en dineren of loungen in één van de hippe clubs aan de Bosporus … Kortom een ideale bestemming voor groepsreizen!

 

Highlights Istanbul

 

Topkapi Paleis

Ayia Sophia

Blauwe Moskee

Archeologisch Museum

Grote Bazaar

Kruiden Bazaar

De wijk Sultanahmet

Byzantijnse Hippodrome

Galatasaray Hamami

Boottocht over de Bosporus

Basilica Cistern

Maiden Tower

Istanbul Archaeology

Turkish and Islamic Arts Museum

Süleymaniye Mosque

Chora Church

Galata Tower

 

Groepsreis Istanbul

 

Wilt u deze prachtige stad ontdekken tijdens een groepsreis? Dat kan tijdens een 3-daagse vliegreis met 2 ***hotelovernachtingen o.b.v. logies/ontbijt, stadstour incl. bus en Nederlandse gids, visum, reisbegeleiding.

INDICATIEPRIJS € 445,- p.p. (minimale deelname 50 personen)

Uiteraard is de groepsreis naar Istanbul geheel naar eigen wens af te stemmen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

De Reisbeleving

 

1001 NACHT een mysterieuze avond in Oosterse sfeer met entertainment, muziek, dans en diner. HAMMAM EXPERIENCE na een Turks stoombad en een grondige was- en schrobbeurt voelt u zich als herboren. GRAND BAZAAR RALLY met een boodschappenlijstje en zakgeld inkopen doen voor het diner. MOONLIGHT DINNER dineren en dansen met uitzicht op de Bosporus…

Menu